Το Σάββατο οι δώδεκα ειδικές διαδρομές στο Ράλι Κύπρος

Την περασμένη Τρίτη ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά των ομάδων στο Ράλι Κύπρος, ενώ χθες και σήμερα έγιναν οι αναγνωρίσεις των διαδρομών. Αύριο δίνεται η εκκίνηση  και οι ειδικές διαδρομές διεξάγονται το Σάββατο.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, το απόγευμα διεξήχθη και ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων από τους εφόρους τεχνικού ελέγχου.
 
Η διαδικασία προς την εκκίνηση του μεγάλου αγώνα θα ξεκινήσει την Παρασκευή το πρωί με τα ελεύθερα δοκιμαστικά αλλά και την κατατακτήρια ειδική διαδρομή που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης των διαγωνιζομένων στον αγώνα.
 
Αυτή θα γίνει σε μια διαδρομή μήκους 3,53 χιλιομέτρων στο Γέρι, λίγο έξω από τη Λευκωσία.
 
Αργότερα, θα ακολουθήσει η διαδικασία επιλογής εκκίνησης από τα πληρώματα. Μια εκδήλωση που θα γίνει στο κτήριο της Δημοσιογραφικής Εστίας στη Λευκωσία στις 13:30.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η Κύπρος ξεκίνησε προετοιμασία για το EuroBasket 2025 και αποφασίζει άμεσα για Ράιτ
Ξαναχτύπησε ο Ιβανίσεβιτς για τον Τσιτσιπά-«Είναι σαν ένα μωρό, πρέπει ν' αλλάξει πράγματα εκτός γηπέδου»
«Ο Βαλαντσιούνας μοιάζει αποφασισμένος να παίξει στην Ευρώπη»
Marca: «Ο Τσιτσιπάς δεν πείθει ούτε τον προπονητή του»
Έχασε σετ από τον Στρουφ, αλλά προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Wimbledon ο Αλκαράθ
Υπό άκρα μυστικότητα στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Βαλαντσιούνας
Η Σαμπαλένκα ξεπέρασε τη δοκιμασία με τη Ραντουκάνου στο Wimbledon
Συγκλονίζει ο Ρίκι Ρούμπιο-«Ένα βράδυ είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω, όχι με το μπάσκετ, αλλά με τη ζωή»
Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Βαλαντσιούνας, όλα έτοιμα για να σκάσει η βόμβα του Παναθηναϊκού
Λειβαδιώτης: Στόχος της Εθνικής Ανδρών να ξεπεράσει το δικό της ταβάνι στο EuroBasket 2025