Η… ενδεχόμενη μεταγραφή του Κατελάρη φέρνει εξάρι στην Ομόνοια

Σημαντική εξέλιξη φαίνεται να προκύπτει, τις τελευταίες ώρες, αναφορικά με το μέλλον του Φάνου Κατελάρη στην Ομόνοια, αφού όπως έγινε γνωστό ο Κύπριος διεθνής βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας από την Ουγγαρία.

Ο ποδοσφαιριστής που φέτος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής από τον Χένινγκ Μπεργκ, κάτι που πιθανόν να οδηγήσει τις δύο πλευρές σε διαζύγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ρίχνουν δίκτυα για Κατελάρη από Ουγγαρία

Η… πιθανή φυγή του Κατελλάρη αναγκάζει την Ομόνοια να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνίζεται ως εξάρι.
Μια θέση που το τριφύλλι χρειάζεται απαραίτητα ενίσχυση, καθώς στον αγώνα με την Πάφος FC είχε φανεί η απουσία του 34χρονου, Γιόρντι Γκόμεθ, στον χώρο του κέντρου.

Είναι γεγονός, πως ο Ισπανός μέσος είναι παίκτης ο οποίος διαθέτει αρκετή ποιότητα και αποτελεί σημαντική μονάδα για την ομάδα της Λευκωσίας, ωστόσο δεν μπορεί να τραβήξει όλο το κουπί στην μεσαία γραμμή.

Δεν αποκλείεται ν' αποχαιρετήσει την Κύπρο στη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, ο νεαρός άσος, ούτως έτσι ώστε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης βρίσκεται στην αποστολή για τον σημερινό (15/1) κυπέλλου με τον Ερμή, γι' αυτό και δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με σιγουριά πριν το τέλος του παιχνιδιού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου