Το συμβόλαιο του Χούμποτσαν, τα οικονομικά προβλήματα και η άποψη για Μπεργκ

Ευχαριστημένος από τη ζωή στην Κύπρο και την παρουσία του στην Ομόνοια, παρουσιάστηκε ο Τόμας Χούμποτσαν, σε συνέντευξη σε Μέσο της Σλοβακίας.

Ο αμυντικός των πρασίνων μίλησε στην ιστοσελίδα sport.aktuality.sk και τόνισε ότι καταλαβαίνει απόλυτα τον Χένινγκ Μπεργκ που δεν τον χρησιμοποιεί πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ένεση ηθικού της Ομόνοιας και η ανησυχία για Φαμπιάνο

επεσήμανε πως αντιλαμβάνεται πλήρως τον λόγο που ο Χένινγκ Μπεργκ δεν προχωρούσε σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού», αν και εξέφρασε το παράπονο πως θα ήθελε να παίζει περισσότερο ως βασικός.

Όλα όσα ανέφερε για την εμπειρία του στην Κύπρο:

«Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Στην συνέχεια έμεινα στον πάγκο αλλά στα επόμενα δύο ματς έπαιξα. Είδα τους πρώτους μήνες εδώ στην Κύπρο. Τα παιδιά που αγωνίζονται τα πάνε πολύ καλά επομένως είναι δύσκολο να πάρω θέση στην 11αδα»

Για το παιχνίδι με την Πάφο FC: «Θέλαμε τη νίκη για να μείνουμε κοντά στην Ανόρθωση που είναι στην πρώτη θέση. Φτιάξαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην τελική πάσα. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη συνέχεια».

«Ήρθα για να παίξω. Αμέσως όμως κατάλαβα ότι αυτό δεν είναι εύκολο. Η ομάδα έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο γήπεδο και καταλαβαίνω ότι ο προπονητής δεν θέλει να κάνει αλλαγές. Πρέπει να είμαι στο 100% έτοιμος. Φυσικά και θέλω να ξεκινώ στην 11άδα"

Μετάνιωσες που πήγες στην Κύπρο; «Παραδέχομαι ότι στην αρχή ήμουν σκεπτικός. Έμεινα έκπληκτος ωστόσο από το επίπεδο του πρωταθλήματος και την ποιότητα της Ομόνοιας. Δεν είμαι άνθρωπος που τα παρατάει. Θα συνεχίσω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο».

«Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια θα δούμε. Η Ομόνοια είχε οικονομικά προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια αλλά πλέον είναι μια νέα ομάδα. Κάναμε μια εξαιρετική αρχή. Δεν μιλάμε για τίτλο αλλά θα είμαστε στα ψηλά».

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»