Οι δύο θέσεις που... καίνε στο μεταγραφικό πλάνο του Απόλλωνα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός του Απόλλωνα για τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. Η πρώτη περίπτωση που απασχόλησε τους κυανόλευκους (σ.σ. Νίκολα Ντιγκινί) φαίνεται να δυσκολεύει αρκετά στην παρούσα φάση, αφού ο παίκτης επέστρεψε στο «Κλεάνθης Βικελλίδης» και ενδέχεται να παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Αν και οι γαλάζιοι παραμένουν στο ακουστικό για οποιαδήποτε καλή περίπτωση παρουσιαστεί, έχουν ως πρώτιστο στόχο να ενισχύσουν την ομάδα με κεντρικό χαφ και επιθετικό, οι οποίοι θα μπορούν να ενισχύσουν άμεσα την προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να εκπληρώσει τους στόχους της. 

Υπενθυμίζεται ότι από την ομάδα έχουν αποχωρήσει οι Ρότζερ Εμπιντά και Ντάνιελ Καρ, τους οποίους οι κυανόλευκοι θέλουν στο πιο ιδανικό σενάριο ν' αντικαταστήσουν. 

Παρ' όλα τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας για ενδιαφέρον του Παναιτωλικού για τον Φακούντο Περέιρα, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται από τον Κύπριο κόουτς. 

Στο μεταξύ οι τελευταίες προπονήσεις πριν το ντέρμπι του Σαββάτου (4/1) κόντρα στην Ομόνοια αναμένεται να κρίνουν και την τύχη των τραυματιών και να καθορίσουν το πλάνο του 42χρονου προπονητή. 

Οι μοναδικές επιστροφές που έχουν κλειδώσει, είναι εκείνες των Εμίλιο Ζελάγια και Σάσα Μάρκοβιτς, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές
Πυροδότησε βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία
Δεν ικανοποίησε τον Μπέλετς η εμφάνιση ΑΠΟΕΛ στο Super Cup-«Δεν ήμασταν τόσο καλοί»