Το πλάνο του Αυγουστή για να αποκλείσει τον ΑΠΟΕΛ

Με ασπίδα το 1-0 με το γκολ του Μπένσοπ, ταξιδεύει στη Λευκωσία ο Απόλλωνας, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ για τη B' φάση του κυπέλλου Coca-Cola. Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον Εθνικό για το πρωτάθλημα, οι γαλάζιοι, θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους, αφού το τελευταίο διάστημα είναι στα πάνω τους. 

Αναμφισβήτητα, το ισχνό προβάδισμα που έχει η ομάδα της Λεμεσού απέναντι στους γαλαζοκίτρινους, δεν εξασφαλίζει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, αφού το ένα γκολ διαφορά, μπορεί εύκολα να ανατραπεί. 

Ενόψει του ντέρμπι στο στάδιο της πρωτεύουσας, ο Σωφρόνης Αυγουστή, δεν μπορεί να υπολογίζει στους παροπλισμένους, Σάσα Μάρκοβιτς και Έκτορ Γιούστε. 

Από εκεί και πέρα, στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού, επιστρέφουν οι Ενσούε και Αγκίρε, οι οποίοι απουσίαζαν για προληπτικούς λόγους από τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο πρωτάθλημα. 

Με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα παρατάξει την ενδεκάδα του ως εξής:

Μολ κάτω από τα δοκάρια, Σάλαϊ, Σελίμοβιτς, Ενσούε αμυντικό τρίδυμο, Πέδρο (δεξιά), Αγκίρε (αριστερά), Σακέτι πίσω από τον Ντένιτς στη μεσαία γραμμή, Γιαννιώτας ή Περέιρα και Παπουλής ή Ματέι θα πλαισιώνουν στην επίθεση τον νεοαποκτηθέντα, Μπένσοπ.

Την ίδια ώρα επίσης, οι γαλάζιοι της Λεμεσού, εντείνουν τις προσπάθειές τους για την τέταρτη μεταγραφική προσθήκη τους, μετά τους Ματέι, Μπένσοπ και Ντένιτς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, ο Απόλλωνας κινείται για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, Ματίας Ροσκόβ, ο οποίος θα αποτελέσει πιθανότατα την τέταρτη χειμερινή προσθήκη.

Ο Αργεντινός επιθετικός, πρόκειται να εγγραφεί στον κατάλογο Β’ και έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν θα υπάρξει κάποια αποχώρηση από την ομάδα στο Κολόσσι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της