Ο αέρας της νίκης με ΑΠΟΕΛ και ο κίνδυνος για επτά παίκτες της ΑΕΛ

Με αδιαπραγμάτευτο στόχο το τρίποντο, ταξιδεύει στη Λευκωσία η ΑΕΛ για ν' αντιμετωπίσει τη Δόξα Κατωκοπιάς στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Τις υπηρεσίες των Ζστραφκόφσκι και Μεντόγιεβιτς θα στερηθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ, αφού αμφότεροι συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό καρτών στο νικηφόρο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα, στη διάθεση του Βόσνιου τεχνικού τέθηκαν οι Αντάμοβιτς και Γουίλερ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φεύγει ο Εφραίμ, χάνει πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ και αλλάζει δουλειά ο Φανιέρος

Η ομάδα θα κατέβει στην αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη σπουδαία επικράτηση επί των πρωταθλητών πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. 

Ο κίνδυνος που ελοχεύει για τη λεμεσιανή ομάδα είναι ο μεγάλος κατάλογος με τους παίκτες που βρίσκονται στο όριο καρτών. Πιο συγκεκριμένα, επτά παίκτες των γαλαζοκιτρίνων κινδυνεύουν με τιμωρία. Πρόκειται για τους Γκαθτανιάγα, Αβραάμ, Τεϊσέιρα, Γκοντάλ, Γουίλερ, Ράσο και Αγκάνοβιτς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο διαιτητής στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς

Το πιθανότερο σενάριο θέλει την ΑΕΛ να παρατάσσεται με το γνώριμο 3-5-2 και τον Κέρκεζ να σκέφτεται για την επιλογή του στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Διαθέσιμοι είναι οι Γκαθτανιάγα, Αγκάνοβιτς, Γερολέμου, Γκαζαριάν και Αντάμοβιτς και θα διαφανεί με ποιους θα επιλέξει να στελεχώσει την ομάδα του ο Κέρκεζ.

Όποιοι και ν' αγωνιστούν θα πρέπει ν' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα κόντρα σε μια ομάδα που ναι μεν είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, ωστόσο είναι πάντα επικίνδυνη, ειδικά στην έδρα της. Έχει αποδειχθεί πολλάκις και στον φετινό μαραθώνιο ότι δεν χωράει περιθώριο υποτίμησης απέναντι σε κανένα αντίπαλο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι... μπελάδες της δεκαετίας που δεν έφυγαν από το κυπριακό ποδόσφαιρο

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Ο σχεδιασμός των πρωταθλητών για την επόμενη σεζόν-Ο Μπαρτζώκας, ο Μακίσικ και ο Φαλ
«Συγγνώμη σε όλους, αλλά όχι από αυτούς τους πέντε που βριζαν τη μητέρα και τη γυναίκα μου»
Το αινιγματικό story του Ντόρσεϊ-«Συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ»
Ο Κρίστιαν Κίβου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ίντερ
Η απάντηση Ιταλού δημοσιογράφου στον Αταμάν για τους Έλληνες του Ολυμπιακού
Tα ρεκόρ που έσπασαν στον ασύλληπτο αγώνα του Αλκαράθ με τον Σίνερ
Δεν ξεχνά την τέχνη του ο Τότι-Πέτυχε γκολ από το κέντρο του γηπέδου σε φιλικό παλαιμάχων
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Η επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό-Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται και ποιους ψάχνουν