H επιστροφή Εφραίμ-Ντε Βινσέντι και ο... άλλος ΑΠΟΕΛ του Κόρε

Μπορεί η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ να μην ήταν και η πιο δυνατή του πρωταθλήματος, αφού έχει τη χειρότερη άμυνα με 36 γκολ παθητικό, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι, στο ντεμπούτο του Κόρε Ίνγκεμπριγκτσεν, έδειξαν το καλό τους πρόσωπο και την ομάδα που θέλει ο κόσμος να απολαμβάνει στο γήπεδο. 

Με ψυχή, καρδιά και σθένος, οι γαλαζοκίτρινοι... έκλεισαν στο μισό γήπεδο την Ένωση και κατάφεραν σ' ολόκληρο το ενενηντάλεπτο να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό και να δημιουργούν οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες, που κέρδιζαν κάθε φορά το χειροκρότημα. 

Η επιστροφή των... αναγεννημένων Εφραίμ και Ντε Βινσέντι αλλά και η απόδοση των Πάβλοβιτς, Τάμαρι, Σόουζα και Μάτιτς, οι οποίοι έτρεχαν ασταμάτητα, έδειξαν ότι είναι απειλητικοί και μπορούν να προσφέρουν πολλά στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας.  

Με 15 στο σύνολο τελικές προσπάθειες, οι πολυπρωταθλητές Κύπρου, δημιούργησαν τις περισσότερες τελικές από όλους τους αγώνες που έδωσαν μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. 

Ο Νορβηγός προπονητής, από το πρώτο του κιόλας παιχνίδι, έκανε πράξη όλα όσα ανέφερε προηγουμένως, αφού ο ίδιος είχε επισημάνει ότι η ομάδα του θέλει να παίζει επιθετικό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. 

Το πρώτο δείγμα για τους γαλαζοκίτρινους, ήταν πέρα για πέρα θετικό στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, αλλά στη συνέχεια είναι που θα διαφανεί η διατήρηση αυτής της ποιότητας, αφού ακολουθεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό για το εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής και έπειτα το εκτός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παρέσυρε τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος και ανεβαίνει η ΑΕΚ
Επέστρεψε στα τρίποντα με τριάρα η Ομόνοια-Κέρδισε την ΑΕΛ στο ΓΣΠ
Στο παρά πέντε πυροδοτεί τη βόμβα Γιόβετιτς η Ομόνοια-Το πλούσιο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή
Δύο αγώνες για την πρεμιέρα της 5ης αγωνιστικής
Έντονη δυσαρέσκεια ΔΣ ΑΕΛ για απόφαση Αθλητικού Δικαστή-«Είναι ξεκάθαρα προβληματική και λανθασμένη»
Καίει την ΑΕΛ η απόφαση Βρυωνίδη για το ντέρμπι-Απορρίπτει τα περί πολιτικών παρεμβάσεων
Μοίρασε πρόστιμα και αποκλεισμούς ο Αθλητικός Δικαστής
Απαντά στην Πάφο ο ΑΠΟΕΛ-«Προσπάθεια να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε»
Στον Απόλλωνα οι τρεις βαθμοί του ντέρμπι-Επέβαλε ποινές κεκλεισμένων ο Βρυωνίδης
Φωνάζει για τη διαιτησία του Super Cup η Πάφος-Ζητά ξένους διαιτητές