Μπεργκ: Είναι εκνευριστικό, θα κάναμε αλλαγή

Φανερά απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του στο τελευταίο λεπτό από την Αϊντχόφεν, παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, με το πέρας της αναμέτρησης. 

«Ξέρουμε πως είναι να κερδίζεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο... Όμως το να χάνεις είναι πολύ άσχημο συναίσθημα. Ήταν ίσως το καλύτερο μας ματς στην Ευρώπη φέτος και είναι δύσκολο που δεν πήραμε τίποτε. Θα κάναμε αλλαγή και δεν μας επιτράπηκε παρόλο που βγήκε η μπάλα και είναι εκνευριστικό», ανέφερε αρχικά ο Νορβηγός, για να προσθέσει:

«Η PSV είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μας πίεσε πολύ στο τέλος, φάνηκαν και λίγο τυχεροί με την κόντρα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, οι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά... Είναι δύσκολο όταν προηγείσαι και τελικά δεν παίρνεις τίποτα. Θα θέλαμε να κάνουμε την αλλαγή, δεν μπορέσαμε και ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και φτιάξαμε ευκαιρίες, δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε. Είναι ένα βήμα στην θετική κατεύθυνση. Παρόλο που χάσαμε κάναμε ακόμα ένα βήμα στην Ευρώπη απόψε. Κάναμε πολλά καλά πράγματα».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»