Σε γκρεμό σαράντα μέτρων βρέθηκε ο νεκρός στη Λεμεσό-Σε κατάσταση μουμιοποίησης

Σε χαράδρα βάθους 40 μέτρων, κοντά σε αερογέφυρα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου, παρά την Επισκοπή, στην Λεμεσό, εντοπίστηκε τελικά η σορός του νεκρού άνδρα, που έθεσε το πρωί σε συναγερμό την Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κυνηγοί εντόπισαν σκελετωμένο πτώμα-Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση οι έρευνες

Κυνηγός, ο οποίος εντόπισε τη σορό, επικοινώνησε αμέσως με μέλη της Αστυνομίας τα οποία μετέβησαν στο σημείο για εξετάσεις, ενώ Ιατροδικαστής διενήργησε αυτοψία στη σκηνή και στη σορό, που βρισκόταν σε κατάσταση μουμιοποίησης.
 
Με τη βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η σορός ανασύρθηκε από τη χαράδρα και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Λεμεσού, όπου αναμένεται, την ερχόμενη Τρίτη, να διενεργηθεί η νενονισμένη νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του εν λόγω άνδρα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των ερευνών των Αρχών, βρίσκεται η εξαφάνιση προσώπου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τον περασμένο Ιούλιο, όταν είχε μεταβεί με ομάδα ομοεθνών του σε αγροτική περιοχή του χωριού Σωτήρα στην επαρχία Λεμεσού για πεζοπορία.
 
Σε κάποια στιγμή, ο αγνοούμενος σταμάτησε να ακολουθεί την ομάδα, με σκοπό να επιστρέψει στο σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα οχήματα τους, στον κύριο δρόμο μεταξύ των χωριών Καντού-Σωτήρας. Αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε επιστρέψει στα οχήματα τους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.
 
Από τις εξετάσεις που έχουν γίνει, στο παρόν στάδιο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η ταυτοποίηση της σορού αναμένεται να γίνει με την επιστημονική εξέταση γενετικού υλικού – DNA.
 
Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αυτό είναι το τιμ του Πετράκη στη Λάρισα-Ανάμεσά τους κι ένας Κύπριος
Κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος
Έδεσε τον Σέζνι έως το 2027 η Μπαρτσελόνα
Ο Κονατέ έχει αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του αν δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Νίκολα Γιόκιτς πανηγύρισε σαν τρελός τη νίκη του αλόγού του
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Αυτοί είναι οι 15 πιο περιζήτητοι παίκτες στο μεταγραφικό «παζάρι»
Ο Ντουράν άφησε πρόωρα την Αλ Νασρ του Ρονάλντο και υπέγραψε στην ομάδα του Μουρίνιο
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση