Σοκάρει ο σοβαρός τραυματισμός στον αυχένα της κόρης του Παναγιώτη Φασούλα

Με φορείο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο η κόρη του Παναγιώτη Φασούλα και διεθνής μπασκετμπολίστρια, Μαριέλλα Φασούλαη οποία τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα της Εθνικής μας στην οποία ανήκει με τη Σλοβενία. 

Η διεθνής μπασκετμπολίστρια μετά από σύγκρουση που είχε με Σλοβένα αντίπαλό της χτύπησε στον αυχένα και χρειάστηκε φορείο για να μπορέσει να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όλα συνέβησαν στα 7:41 πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου, όταν η Μαριέλλα Φασούλα γλίστρησε και έπεσε πάνω στην αντίπαλό της Αλεξάντρα Κροσέλι. Από τη σύγκρουση αυτή χτύπησε στον αυχένα και αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο καθώς πονούσε πολύ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης με ανακοίνωσή της καθησύχασε τους θαυμαστές της καθώς όπως αναφέρεται σε αυτή, η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη βγήκε καθαρή.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

"Τα νέα ήταν καλά για τη Μαριέλλα Φασούλα. Η διεθνής σέντερ υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, η οποία ήταν καθαρή, αλλά και σε οφθαλμολογικό έλεγχο, επιτρέποντας στην ελληνική αποστολή να χαμογελάσει και πάλι.

Η Φασούλα έπεσε στο παρκέ τα πρώτα λεπτά της τρίτης περιόδου της αναμέτρησης της Εθνικής Γυναικών με τη Σλοβενία για την προκριματική φάση του Ευρωμπάσκετ 2021, ύστερα από σύγκρουση με την Κρόσελι. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις".

Πηγή: gossiptv.gr

Δειτε Επισης

Έτρεξε μαραθώνιο θηλάζοντας το μωρό της και τερμάτισε πρώτη-Η απίστευτη Στέφανι Κέις
Τέλος εποχής για την οικογένεια Μπας στους Λέικερς, πουλάνε τις μετοχές τους
Ισχυρό φαβορί η Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να φιλοξενήσουν το Final Four της Euroleague την επόμενη σεζόν
Έτοιμο το Σπύρος Κυπριανού να φιλοξενήσει το EuroBasket-«Μέρα ορόσημο και σταθμός για τον αθλητισμό»
Από το Βερολίνο ξεκινάει η φετινή αγωνιστική χρονιά της Καρολίνας Πελενδρίτου
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος
Παράσταση για έναν ρόλο στο Παρίσι, φανταστικός και πάλι ο Σορτς που διέλυσε τη Μονακό
Οι παίκτες της Βίρτους Μπολόνια πήραν με βιντεοκλήση τον Πολονάρα για να του αφιερώσουν τον τίτλο