Ναι, και οι γυναίκες κλωτσάνε μπάλα... Ας τις στηρίξουμε γιατί το αξίζουν

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν είναι για το ποδόσφαιρο; Τα κορίτσια του Γυναικείου Πρωταθλήματος Dimco, αποδεικνύουν περίτρανα ότι αξίζουν να φοράνε τις ποδοσφαιρικές φανέλες και να αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο στους αγωνιστικούς χώρους.

Από την πρώτη, μέχρι την τελευταία ποδοσφαιριστρία, διακρίνεται με ιδιαίτερη ευκολία το πάθος και η αγάπη που τρέφεται για τη στρογγυλή Θεά.  

Η πρόσφατη αποχώρηση του Εθνικού Άχνας λόγω των προβλημάτων που προέκυψαν με την πανδημία, καθώς η ομάδα αδυνατούσε να συμπληρώσει αποστολή και να συμμετάσχει στο γυναικείο πρωτάθλημα, ταρακούνησε ιδιαίτερα όλες τις ομάδες, οι οποίες την τελευταία αγωνιστική, δεν έκρυψαν την ανησυχία τους και για το δικό τους μέλλον. 

Οι εννέα ομάδες που αποτελούσαν το γυναικείο πρωτάθλημα, πλέον είναι οκτώ. Ασφαλώς, και η κάθε ομάδα επιθυμεί όπως συνεχίσει να αγωνίζεται, αφού όλες οι ποδοσφαιρίστριες ανεξαιρέτως έχουν ακόμη να προσφέρουν πολλά στους αγωνιστικούς χώρους.

Οι ποδοσφαιρικές τους ικανότητες είναι κάτι που μαγνητίζουν το ενδιαφέρον κάθε αγωνιστική και η συνέχεια του πρωταθλήματος προδιαγράφεται ιδιαίτερα συναρπαστική. 

Ως εκ τούτου, το μόνο που ζητούν οι γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου, είναι  κάτι πολύ απλό. 

Τη στήριξη, την αναγνώριση και τον σεβασμό όλων μας, έτσι ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται αλλά και να ελπίζουν για το μέλλον τους. 

Ο φίλαθλος κόσμος επίσης, μπορεί ναι μεν να απέχει λόγω των καταστάσεων και διά τον λόγο των κεκλεισμένων, αλλά υπάρχουν άλλοι τόσοι τρόποι για να επιδείξει ότι νοιάζεται και παρακολουθεί την πορεία των κοριτσιών μας, οι οποίες κάθε Σαββατοκυρίακο τα δίνουν όλα για να αγωνιστούν και να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. 

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»