Νίκη για Ρεάλ, ανάσα για Ζιντάν

Νίκη για Ρεάλ, «ανάσα» για Ζιντάν!

Η «Βασίλισσα» επικράτησε 1-0 της Σεβίλλης στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» με αυτογκόλ του Μπόνο και είδε χαρά έπειτα από τα σοκ στα ματς με Αλαβές και Σαχτάρ.

Στην τρίτη θέση, μαζί με Βιγιαρεάλ και στο -4 από την κορυφή οι πρωταθλητές, ενώ ο Γάλλος τεχνικός που βρίσκεται υπό κρίση, μπορεί να νιώθει ανακουφισμένος έπειτα από το σημερινό αποτέλεσμα.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 55ο λεπτό, όταν μετά από επικίνδυνο γύρισμα του Μεντί από τ’ αριστερά, ο Βινίσιους προσπάθησε να φτάσει στην μπάλα με προβολή, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Πάντως, ο 29χρονος τερματοφύλακας είχε κρατήσει νωρίτερα το 0-0 με τρομερή επέμβαση σε σουτ του Μπενζεμά. Ακίνδυνη ουσιαστικά η ομάδα του Λοπετέγι, λίγες και καλές στιγμές (κυρίως στο πρώτο μέρος) είχε η Ρεάλ, που πάει τώρα σε «τελικό» κόντρα στην Γκλάντμπαχ την Τετάρτη που θα κρίνει το ευρωπαϊκό της μέλλον.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Μπαρτσελόνα διώχνει επτά παίκτες για χάρη των Γκαρσία και Γουίλιαμς
Στο χειρουργείο ο Μπέλινγκχαμ μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Η Ρεάλ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τριάρα
Έκλεισε στη Μονακό με διετές συμβόλαιο ο Πογκμπά
Ο Ραμπιό κέρδισε την αγωγή εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν
ΒΙΝΤΕΟ: Τραγωδία στην Αλγερία-Τρεις νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε ποδοσφαιρικό αγώνα
«Ο Βιετέσκα επιστρέφει στην Καλιάρι, αβέβαιο το μέλλον του στη Σαρδηνία»
«Φαινόταν πολύ μεθυσμένος»-Ο Άντι Κάρολ αναστάτωσε τη Μύκονο με καβγά και ζημιές
«Δεν θα αλλάξει η σεζόν της Σίτι αν κατακτήσει το Μουντιάλ Συλλόγων»
Τα δύσκολα παιδικά χρόνια του Όσιμεν-«Ζούσα δίπλα σε μία χωματερή, από εκεί έπαιρνα ρούχα και φαγητό»