Ντόμινο κρουσμάτων στον ΑΠΟΕΛ-Δέκα άτομα θετικά

Μεγάλη είναι διασπορά του ιού στον ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα από τα PCR τεστ που διενεργήθηκαν στην ομάδα της Λευκωσίας, αφού μετά το ένα θετικό τεστ που προέκυψε και αφορά μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας, επιβεβαιώθηκαν άλλα δέκα κρούσματα.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων, «η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι μετά τον διαγνωστικό έλεγχο PCR για COVID έχουν εξευρεθεί 10 θετικά δείγματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Όπως αναφέρει ο ΑΠΟΕΛ «τις τελευταίες δυο μέρες οι προπονήσεις έχουν ανασταλεί και έχει πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου Parimatch Αρχάγγελος».

Όπως αναφέρει το πρωτόκολλο της ΚΟΠ,  μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων στον ΑΠΟΕΛ θα αναβληθεί ο αγώνας με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, που είναι ορισμένος για την Παρασκευή, ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για τον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα για το κύπελλο, που είναι ορισμένος την ερχόμενη Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι από τεστ πέρασε και η Ομόνοια, μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος στον ΑΠΟΕΛ, με τα αποτελέσματά της να είναι αρνητικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία