Τα δεδομένα γύρω από το μέλλον του Κόρε και οι κρίσιμες αποφάσεις του Πρόδρομου

Εξαιρετικά δύσκολες είναι οι μέρες στον ΑΠΟΕΛ, αφού μετά τη νέα ήττα αλλά και την κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, οι γαλαζοκίτρινοι μοιάζουν κάτι περισσότερο από φουρτουνιασμένη θάλασσα.

Η πίττα χωρίζεται πάντα με ποσοστά, αλλά δεν υπάρχει κανείς άμοιρος των ευθυνών του. Ποδοσφαιριστές, διοίκηση, προπονητές και Τέτι, έχουν όλοι τεράστια ευθύνη για τη σημερινή κατάντια των πρωταθλητών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άνοστος, κακός και ανήμπορος, μοιάζει να είναι πλέον ο ΑΠΟΕΛ

Μετά από μια πολύωρη σύσκεψη στον Αρχάγγελο χθες (09/02), οι διοικούντες των γαλαζοκιτρίνων πήραν την απόφαση για λήψη νέων μέτρων για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της Λευκωσίας, τους τελευταίους μήνες.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η περίπτωση παραμονής του Κόρε Ίνγκεμπρικτσεν στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων. Ο προβληματισμός της διοίκησης είναι πολύ μεγάλος, με την κατάσταση να θεωρείται μάλλον μη αναστρέψιμη όσον αφορά το μέλλον του Νορβηγού, στο πάγκο των πρωταθλητών.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σπόντες Λοϊζίδη για την αξιοπιστία του κυπριακού πρωταθλήματος

Ο 54χρονος τεχνικός, απουσιάζει για τη χώρα του και επιστρέφει τη Τετάρτη, όπου η απόφαση μέχρι τότε θα παρθεί.
Παρελθόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να αποτελέσει και Ντομένικο Τέτι, τον οποίο οι ευθύνες βαραίνουν κατά πολύ περισσότερο από τους υπόλοιπους. Από την άλλη ο Λούκας Χατζηλούκας, θα συνεχίσει κανονικά να βρίσκεται στην ομάδα, χωρίς να τίθεται θέμα αποχώρησης τους.

Έξω φυσικά από την  εξίσωση δεν μπορεί να μείνουν οι ποδοσφαιριστές. Πρέπει και αυτοί με τη σειρά τους να δείξουν επαγγελματισμό και να σώσουν οτιδήποτε μπορεί και να σωθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε ναρκοπέδιο εξελίχθηκε η 19η αγωνιστική-Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία

Με αυτές τις εμφανίσεις, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, ούτε καν εάν αυτή η ομάδα μπορεί στο τέλος της χρονιάς να διεκδικήσει τουλάχιστον τα αναμενόμενα.

O κόμπος έφτασε στο χτένι, οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να συμπεριφερθούν σαν επαγγελματίες, αφού όπως είναι τα πράγματα, είναι οι μόνοι που μπορούν να ανατρέψουν το κλίμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση Πετρίδη για το περιστατικό με δημοσιογράφο-«Δεν υπήρξε χειρονομία, αν παρεξηγήθηκε απολογούμαι»
Ανέλυσε το πλάνο με τους Βραζιλιάνους ο Πετρίδης-Απάντησε με αιχμές στους «οκτώ»
Ανακοίνωσε τη συμφωνία με την F8 Sports ο ΑΠΟΕΛ-Παρουσιάζεται το πλάνο στη Γενική Συνέλευση
Επιστρέφει στην ΑΕΛ μετά από πέντε χρόνια ο Γουίλερ
Επέστρεψε στην Εστεγκλάλ εν μέσω πολέμου ο Σα Πίντο
Επίσημα πρόεδρος της ΚΟΠ ο Λοϊζίδης-Παρουσίασε το πλάνο του και έστειλε μήνυμα για νέα εποχή
Η τοποθέτηση του Φράγκου για την αναγνώριση των τίτλων-«Βλέπω τεράστια ένταση και μίσος»
Στην παρουσία UEFΑ και FIFA η εκλογική συνέλευση της ΚΟΠ για ανακήρυξη του Λοΐζιδη στην προεδρία
Η Ανόρθωση ξεκαθαρίζει για το εμπάργκο μεταγραφών
Πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας στην Κυπερούντα και οι δηλώσεις Μπεργκ