Πώς απαντά η ΚΟΠ για τις βόμβες από Ισπανία

Σε μείζον ζήτημα έχει εξελιχθεί τις τελευταίες ώρες το Ισπανικό δημοσίευμα, που κάνει λόγο για στημένους αγώνες και εμπλοκή της Κύπρου σε διεθνές κύκλωμα, με πρώην ποδοσφαιριστή να φέρεται ως πληροφοριοδότης. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντιδρά ο ΑΠΟΕΛ στα περί συμμετοχής του σε στημένα-«Ψεύδη και συκοφαντίες»
 
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, τοποθετήθηκε επί τούτου, αναφέροντας πως,«Αναφορικά με σημερινό δημοσίευμα σε Ισπανική εφημερίδα, το οποίο έχει αναπαραχθεί από ΜΜΕ στην Κύπρο, η ΚΟΠ επιθυμεί να αναφέρει πως ουδεμία πληροφόρηση έλαβε από την UEFA για το θέμα που αναφέρεται στο δημοσίευμα. Επιπλέον, ούτε έκθεση έχει σταλεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για τους υπό αναφορά στο δημοσίευμα αγώνες για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα.
 
Σημειώνουμε πως, τα όσα αναφέρονται στο δημοσιεύμα αφορούν αστυνομικές έρευνες που διεξάγονται από ότι ανταλαμβανόμαστε, από τις Ισπανικές αρχές και για τις οποίες έρευνες, η ΚΟΠ δεν έτυχε οποιαδήποτε ενημέρωση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
 
 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας