Το διπλό εξάδας και η ευνοϊκή παράδοση της ΑΕΛ στην Πάφο

Ιδιαίτερα κρίσιμο για το αν η ΑΕΛ θα βρίσκεται στην πρώτη εξάδα, είναι το αυριανό (09/02) παιχνίδι κόντρα στην ανεβασμένη Πάφος FC.

Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, μετά την πολύ μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επί του Απόλλωνα, την προηγούμενη εβδομάδα. Η νίκη σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση στο «Στέλιος Κυριακίδης» είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ και αν γίνει αυτή εφικτή, τότε θα δώσει πολύ μεγάλη ένεση ψυχολογίας, ενόψει του φινάλε της σεζόν.

Σύμμαχος της λεμεσιανής ομάδας σε αυτή της την προσπάθεια είναι και η ευνοϊκή παράδοση που έχει φτιάξει στη Πάφο, κόντρα στην τοπική ομάδα. Σε τέσσερα παιχνίδια στο παφιακό γήπεδο, οι γαλαζοκίτρινοι δεν γνώρισαν την ήττα, αφού έχουν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στις 27/09/2015 οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες με 0-0. Την επόμενη σεζόν, είχαμε ξανά ισοπαλία με σκορ 1-1. Το γκολ για την ΑΕΛ σημείωσε ο Αρκάντιους Πίεχ στο 11’.

Τη σεζόν 2017/18, η λεμεσιανή ομάδα κέρδισε με 0-1, με αυτογκόλ του Γκουλόν στη λήξη του παιχνιδιού. Στην περσινή σεζόν, οι γαλαζοκίτρινοι κέρδισαν με 0-2, με τέρματα των Ρούμπεν Χουράδο και Ανδρέα Αβραάμ.

Η ευχή του Κέρκεζ και των ποδοσφαιριστών του είναι το αήττητο σερί να συνεχιστεί και αυτή τη σεζόν. Παρά τις όποιες δυσκολίες που θα συναντήσουν στον δρόμο τους, είναι αποφασισμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να κάνουν ένα καθοριστικό βήμα, για κατάληψη μιας θέσης στο πρώτο γκρουπ.

Ο Βόσνιος τεχνικός της ομάδας της Λεμεσού έχει να αντιμετωπίσει τις σημαντικές απουσίες των Κυριάκου και Αγκάνοβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ ο Μπόρις Γκοντάλ παραμένει αμφίβολος. Λογικά, θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Τεϊσέιρα αν δεν προλάβει ο Σλοβάκος να αγωνιστεί , ενώ οι Γκαζαριάν, Τόρες και Γερολέμου διεκδικούν παρουσία με αξιώσεις στις επιλογές του προπονητή τους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 

Δειτε Επισης

Πρώτη απώλεια για Πάφο, στραβοπάτημα για ΑΠΟΕΛ στην 5η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
Πάτησε μπανανόφλουδα ο ΑΠΟΕΛ, «Χ» το ντέρμπι στην Πάφο-Με την ψυχή στο στόμα νίκησε ο Απόλλωνας
Μπηχτές Σίλας για πληρωμές στην Κύπρο-«Ήθελαν να μας βάλουν πρόστιμο και μας χρωστούσαν δύο μισθούς»
Ανακατεύει την τράπουλα ο Ντομίνγκες-Ψάχνει για το τρίποντο αλλά σκέφτεται και το παιχνίδι με την Σάμροκ
Έρχεται με τέσσερις μήνες καθυστέρηση στην Κύπρο ο Καμορανέζι
Θέμα ωρών το deal της ΚΟΠ με Σωφρόνη-Ανακοινώνεται και σηκώνει μανίκια
Στην Περιστερώνα για το διπλό ο ΑΠΟΕΛ-Μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Πάφου και Άρη
Πάτησε Κύπρο ο Γιόβετιτς-Τελειώνει η μεταγραφή του στην Ομόνοια
Σήκωσαν το Super Cup οι Απόλλων Ladies-Κέρδισαν με τεσσάρα τη Λευκοθέα Λατσιών
Ισοπαλία στο Εθνικός Ανόρθωση, μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι