Η ομάδα του... κορωνοϊού στο «Μπερναμπέου»

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Ουχάν, της κινεζικής πόλης που «γέννησε» τον κορωνοϊό, η οποία είναι... εξόριστη στην Ισπανία εδώ και δύο μήνες, θα βρίσκεται στις εξέδρες του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» για το Clasico.

Εδώ και περίπου δύο μήνες βιώνει μια πολύ άσχημη κατάσταση, αφού βρίσκεται... εξόριστη στην Ισπανία, μην μπορώντας να επιστρέψει στην βάση της, όπου άρχισε η εξάπλωση του κοροναΐού που πλέον βρίσκεται σε (σχεδόν) όλο τον πλανήτη.

Η ποδοσφαιρική ομάδα Ουχάν Ζαλ, η οποία έγινε γνωστή ως «η ομάδα του κοροναϊού», δεν προβλέπεται να επιστρέψει στην Κίνα μέχρι τα τέλη του μήνα και, μέχρι τότε, τα μέλη της αποστολής δεν θα έχουν δει τους συγγενείς τους. Ένα εξ' αυτών, μάλιστα, έχασε την γιαγιά του λόγω του κοροναϊού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η ισπανική Λίγκα, η οποία έχει μεταξύ των πιο στενών συνεταίρων της την κινεζική, προσκάλεσαν τα περίπου 50 μέλη της Ουχάν Ζαλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά το Clasico μεταξύ Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

«Είναι μια ανταμοιβή που δικαιούνται οι παίκτες. Θα είναι μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Προπονούνται κάθε μέρα, αλλά έχοντας το μυαλό και στα σπίτια τους. Γι' αυτό και θα είναι ένα όμορφο διάλειμμα να δουν από κοντά το Clasico. Η συμπεριφορά τους είναι αξιοθαύμαστη» εξήγησε ο προπονητής της Ουχάν Ζαλ, Ισπανός Χοσέ Γονθάλεθ.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν περάσει πολλούς ελέγχους και είναι «καθαροί», αν και στην αποστολή προστέθηκαν με καθυστέρηση τρεις παίκτες, οι οποίοι ήταν σε καραντίνα, μέχρι να διαπιστωθεί πως είναι καλά.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ο Γιαμάλ φόρεσε μπλούζα με στάμπα την περίφημη φωτογραφία με τον Μέσι
Ιστορική κούπα για την Κρίσταλ Πάλας-Πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Champions League για την Ντόρτμουντ
«Απέδρασε» από τη Γένοβα η ατσάλινη Αταλάντα
Η Νις άφησε εκτός τετράδας τη Λιλ των Καμπελά και Άκπομ - Υποβιβάστηκε η Σεντ Ετιέν
Πέρασε αέρα από την Αμβέρσα και αγκάλιασε τον τίτλο η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ακόμη και αδιάφορη η Σέλτικ δεν χάνει-Κλείδωσε Europa League η Νταντί Γιουνάιτεντ
Η Μπενφίκα σκανάρει τον Δημήτρη Γιαννούλη
Δύσκολες στιγμές για τον Λούσιο-Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα
Υπερασπίστηκε τον Αλεξάντερ Άρνολντ ο Σαλάχ-«Δεν του άξιζε όλο αυτό»
Ο Κουκουρέγια έσπρωξε την Τσέλσι προς τα... αστέρια, 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ