«Αν θέλετε να διακόπτετε το ματς, δεν θα τελειώσει κανένα»

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζουν ότι η δική τους στάση δεν θα αλλάξει κι ότι αν θελήσουν οι ομάδες και οι διοικήσεις ν' ακολουθήσουν την τακτική της διακοπής δεν θα... τελειώσει κανένα άλλο ματς, εξέδωσαν οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου!

Έπειτα από τις πρωτοφανείς εικόνες που παρατηρήθηκαν στη Bundesliga το απόγευμα του Σαββάτου με τους παίκτες των Βαυαρών να... παρακαλούν τους οπαδούς της να κατεβάσουν το πανό που περιείχε ύβρεις για τον ιδιοκτήτη της Χόφενχαϊμ, Ντίτμαν Χοπ και τις... πασούλες στα τελευταία λεπτά ως αντίδραση των ομάδων και των πρωταγωνιστών, οι οπαδοί πέρασαν στην αντεπίθεση.

Οι φίλοι της Μπάγερν Μονάχου αφού πρώτα τόνισαν ότι οι λέξεις που περιελάμβανε το υβριστικό πανό είναι τέτοιες που ακούγονται σε αρκετά γήπεδα και δεν έχει γίνει το παραμικρό κι αφού έκαναν αναφορά στις τακτικές του Χοπ με τα συστήματα ηχογράφησης για να εντοπίζει και να τιμωρεί οπαδούς, ξεκαθάρισαν ότι:

«Δεν θα μείνουν αναπάντητες οι τιμωρίες προς τους οπαδούς. Δεν σας ζητούμε να αποδεχθείτε τις λέξεις και τους χαρακτηρισμούς, αλλά αν θέλετε να διακόπτετε τα ματς για τις ύβρεις, τότε δεν θα τελειώσει κανένα παιχνίδι. Ήταν υπερβολική η αντίδραση με τη διακοπή στο ματς. Το ποδόσφαιρο παραμένει βρώμικο, οι οπαδοί παραμένουν αντιδραστικοί απέναντι στις τιμωρίες».

Δειτε Επισης

Ακόμη και αδιάφορη η Σέλτικ δεν χάνει-Κλείδωσε Europa League η Νταντί Γιουνάιτεντ
Η Μπενφίκα σκανάρει τον Δημήτρη Γιαννούλη
Δύσκολες στιγμές για τον Λούσιο-Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκαύματα
Υπερασπίστηκε τον Αλεξάντερ Άρνολντ ο Σαλάχ-«Δεν του άξιζε όλο αυτό»
Ο Κουκουρέγια έσπρωξε την Τσέλσι προς τα... αστέρια, 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Η Άστον Βίλα «καθάρισε» με 2-0 την Τότεναμ και μπήκε ξανά σε τροχιά Champions League
Η Μπράιτον δίνει 30 εκατ. λίρες και τον Σιμά στον Ολυμπιακό για να αγοράσει τον Κωστούλα
Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα: «Έπαθε κρίση πανικού η οδηγός που παρέσυρε με το αμάξι οπαδούς»
Παραμένει αβέβαιο το μέλλον του Μίλερ-«Δεν ξέρω ακόμα, ρωτάω και στις ΗΠΑ»
ΒΙΝΤΕΟ: Η Εσπανιόλ ενεργοποίησε το αυτόματο πότισμα για να διακόψει τους πανηγυρισμούς της Μπαρτσελόνα