Γουλβς προς UEFA: Αχρείαστο ρίσκο ο αγώνας, ανησυχούμε και για τον Ολυμπιακό

Με ανακοίνωση της η Γουλβς επιβεβαίωσε ότι κατέθεσε πρόταση για την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό την επόμενη Πέμπτη (12/03, 22.00), ωστόσο το αίτημα αυτό δεν έγινε δεκτό από την UEFA κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της αγγλικής ομάδας.

Στην ανακοίνωση της η Γουλβς κάνει λόγο για αχρείαστο ρίσκο που παίρνουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην αναμέτρηση και τονίζει ότι ανησυχεί και για τους παίκτες του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: « Συναντήθηκε με ανθρώπους της Άρσεναλ και ο αγώνας με Σίτι έπρεπε να αναβληθεί»

Παράλληλα, κάνει αναφορά και στο γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επιβεβαιώσει ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, αλλά και στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες των ερυθρολεύκων, ενώ επισημαίνει ότι η υγεία είναι πιο σημαντική από το ποδόσφαιρο.

Τέλος, τονίζει ότι ελπίζει η UEFA να εξετάσει εναλλακτικές επιλογές στη συνέχεια, αφού αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα επηρεαστεί από τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Γουλβς είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ότι κατέθεσε επίσημη πρόταση στην UEFA για την αναβολή της αναμέτρησης της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για το Europa League και η οποία απορρίφθηκε.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σε συνάρτηση με την οδηγία της ελληνικής Κυβέρνησης για την προσωρινή αποβολή των θεατών από τα αθλητικά γεγονότα για τον περιορισμό του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Η θέση μας είναι ότι το ταξίδι ενέχει ένα αχρείαστο ρίσκο για τους παίκτες, το σταφ, τους οπαδούς και τις οικογένειες όλων όσων θα ταξιδέψουν σε τόσο κρίσιμους και αβέβαιους καιρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αναβολή στο Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ λόγω Μαρινάκη

Οι ανησυχίες μας είναι και για τους αντιπάλους μας, οι παίκτες και το σταφ των οποίων εξετάστηκαν σήμερα και τώρα αναμένεται από αυτούς να παίξουν σε μια σημαντική αναμέτρηση, κάτω από δύσκολες καταστάσεις με τον ιδιοκτήτη τους να υποφέρει από τον ιό.

Είμαστε απογοητευμένοι που το ματς θα διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους τόσο των γηπεδούχων όσο και των φιλοξενούμενων, κάτι που κάνει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τόσο ξεχωριστές, όπως έχει συμβεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας στο Europa League.

Πιστεύουμε ότι κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο και η καλή υγεία των ανθρώπων μας και του κοινού είναι ένα απ'αυτά. Παρόλα αυτά, σεβόμαστε την απόφαση της UEFA και την ακεραιότητα της διοργάνωσης και θα ταξιδέψουμε αύριο (σσ 11/03) στην Ελλάδα για να παίξουμε στην αναμέτρηση.

Ελπίζουμε πως το αίτημά μας στην UEFA και η αποδοχή από μέρους μας της απόφασης μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο για την UEFA ώστε να εξετάσει εναλλακτικές επιλογές στη συνέχεια, αφού αυτός δεν θα είναι ο τελευταίος αγώνας που θα επηρεαστεί από τον κορωνοϊό.

Δειτε Επισης

Ο Αλμέιδα αποχαιρέτησε τους παίκτες της ΑΕΚ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
«Δεν είναι δίκαιο το σημερινό αποτέλεσμα, καταπληκτικός επαγγελματίας ο Ζέκα»
«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν μια δύσκολη χρονιά με βάση κάποια συγκεκριμένα πράγματα»
Τα ντέρμπι και οι αριθμοί λένε όλη την αλήθεια για τον πρωταθλητή και τη νοοτροπία του Μεντιλίμπαρ
Βιεϊρίνια για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ-«Έχουμε κάνει μία συζήτηση, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει τίποτα»
Τι χρειάζεται για να είναι ισχυρός στην κλήρωση του Champions League o Παναθηναϊκός
«Κερδίσαμε την τρίτη θέση και εκεί στέκομαι, περιπλέξαμε μόνοι μας την χρονιά»
Ο ΠΑΟΚ είχε για τον Βιεϊρίνια και βάθρο χωρίς κούπα με “τι είναι αυτό ρε;”