«Στο πρώτο παιχνίδι του Ουζουνίδη με τη Βασιλεία έτρεχε ένας εκεί, ένας αλλού»

Τη δική του άποψη για το αιώνιο ντέρμπι μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, αλλά και τον ερχομό του Μαρίνου Ουζουνίδη, έδωσε ο παλαίμαχος παίκτης των δύο ομάδων, Κώστας Μαλέκκος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα για Μπάλα» στη Cytavision.

«Στο πρώτο παιχνίδι του Ουζουνίδη με τη Βασιλεία έτρεχε ένας εκεί, ένας αλλού. Σήμερα την είδα πιο οργανωμένη την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι. Ο Ουζουνίδης είδε κάτι άλλο από αυτό που άφησε όταν έφυγε. Για μένα το καλύτερο ΑΠΟΕΛ που είδαμε είναι επί Ουζουνίδη, έχει πλάνο θα έρθει και το γκολ. Αν προλάβει να βάλει τα γκολ θα πάρει το πρωτάθλημα, αν δεν τότε θα το χάσει», ανέφερε για τον ΑΠΟΕΛ και τον Ουζουνίδη.

Έπειτα, αναφέρθηκε στην ομάδα της Ομόνοιας και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει για τον τίτλο λέγοντας ότι «αυτός ο Ακιντόλα φαίνεται ότι είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στα ντέρμπι, πρέπει να συνεχίσει να κάνει αλλαγές όπως έκανε σήμερα ο Μπεργκ, είχαν λογική οι αλλαγές. Είναι ομάδα που πλέον άρχισε να μαθαίνει ο ένας τον άλλο. Φυσικά θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα η Ομόνοια. Μου άρεσε πολύ ο Κούσουλος. Η Ομόνοια μετά το 80ο λεπτό ήθελε να κερδίσει το ντέρμπι».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα
Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και παίζουν ρέστα στην Αρένα Ομόνοια και ΑΕΚ
Πρόταση ΕΝΠ για αύξηση ομάδων σε 16-Εισηγείται δύο γκρουπ των οκτώ και μονούς αγώνες play off
Αρχίζει η ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola
Θλίψη στην Ομόνοια-Έφυγε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μιχαλάκης Χριστοφή
Διθύραμβοι Μπεκάλι για Ηλία Χαραλάμπους-«Θα μείνει μαζί μου μέχρι να πεθάνω»
Φουντώνει η μάχη για πρωτάθλημα και Ευρώπη-Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος
Δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ της PAFOS FC-«Το ταξίδι μας μόλις ξεκίνησε και θα κάνουμε πολύ περισσότερα»