Έστειλε μήνυμα παραμονής στην Ομόνοια ο Ακιντόλα

Πολύ χαρούμενος από το κλίμα και τη μέχρι στιγμής παρουσίας του στην Ομόνοια νιώθει ο Νταβίντ Ακιντόλα, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.
 
Ο εξτρέμ των πρασίνων είναι από τους διακριθέντες της ομάδας του Χένινγκ Μπεργκ στα τελευταία ματς, ενώ στο τριφύλλι αποφεύγουν να σχολιάσουν οτιδήποτε αφορά τον προγραμματισμό. 
 
Οι δηλώσεις του:
«Δουλέψαμε σαν ομάδα και είμαι χαρούμενος που πήραμε το τρίποντο. Σημαίνει πολλά η νίκη. Θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Ήμασταν συμπαγείς πίσω. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και θα έρχονταν τα γκολ. Δουλέψαμε σαν ομάδα. Θέλουμε το πρωτάθλημα, δεν κοιτάζουμε πίσω.

Είναι μια μεγάλη ομάδα η Ομόνοια. Απ΄όταν ήρθα εδώ με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Για την ώρα είναι ο στόχος μου να βοηθώ την ομάδα. Θέλω να μείνω ναι. Με βοηθά η Ομόνοια και σαν άνθρωπο και σαν παίκτη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
Στο πλάι του Φλικ η Μπαρτσελόνα: «Το επιβαρυμένο πρόγραμμα είναι εις βάρος των πραγματικών αστέρων»
Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης-«Δεν μιλάω για εικασίες»
Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 7πλάσια περιουσία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι κακό να αγωνιζόμαστε για την πρόκριση στο Champions League»
Λύγισε τη Ναντ και καθάρισε με τη σωτηρία η Ρεν
Διαθέσιμος για 65-70 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι ο Γκιόκερες
Premier League - 33η αγωνιστική: Ο κλοιός σφίγγει και ο χρόνος της Τσέλσι λιγοστεύει
Πένθος στην Κροατία: Βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο ο παλαίμαχος διεθνής, Πόκριβατς
Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey