ΒΙΝΤΕΟ: Ανατροπή με Μπένσοπ και γαλάζιο το ντέρμπι της Λεμεσού

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, ο Απόλλωνας κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΛ, στο ντέρμπι της Λεμεσού με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία με τον Μαέ, ο οποίος έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, ωστόσο ο Μαλλ μάζεψε την μπάλα.
 
Κι ενώ όλα έδειχνα ότι οι δύο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 0-0, στο 33’ ο Παπαφώτης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.
 
Έντεκα λεπτά αργότερα, ο Απόλλωνας απάντησε, με τον Τσάρλι Μπένσοπ να πλασάρει τον Βοζίνια.
 
Μόλις οκτώ λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Απόλλωνας έκανε την ανατροπή. Μετά από εξαιρετική ενέργεια του Νταμπό από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπένσοπ, ο οποίος κεραυνοβόλησε τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ και έγραψε το 2-1.
 
Στο 58’ η ΑΕΛ έχασε σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Μαέ πάσαρε στον Γερολέμου, όμως του σουτ του νεαρού πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μαλλ.
 
Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο Απόλλωνας πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε φιλική αναμέτρηση.
 
Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε για την κατάσταση που επικράτησε με τον κορωνοϊό πως «πρώτη φορά συμβαίνει αυτό τα τελευταία χρόνια, είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Αυτές όμως είναι οι συνθήκες και πρέπει να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια της Ευρώπης αλλά και της Κύπρου».
 
Σημείωσε επίσης «πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις 22 Αυγούστου. Παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε».
 
Από την πλευρά του ο Ντούσαν Κέρκεζ, είπε ότι είναι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.
 
«Επιστρέψαμε μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος. Πρέπει να προσέξουμε τους ποδοσφαιριστές μας για να είναι υγιείς. Η ζέστη μας δυσκολεύει», σημείωσε ο κ. Κέρκεζ.

Οι Ενδεκάδες

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Αγκίρε, Σάλαι, Ρομπέρζ, Σακέτι, Ψύχας, Πίττας, Νταμπό, Ματέι, Μπένσοπ

ΑΕΛ (Ντούσαν Κέρκεζ): Βοζίνια, Α. Τεσέϊρα, Ράσο, Χ. Κυριακού, Μεντόγεβιτς, Παπαφώτης, Έουλερ, Ντανίλο, Γκαζαριάν, Α. Αβραάμ, Μαέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
Στο πλάι του Φλικ η Μπαρτσελόνα: «Το επιβαρυμένο πρόγραμμα είναι εις βάρος των πραγματικών αστέρων»
Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης-«Δεν μιλάω για εικασίες»
Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 7πλάσια περιουσία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι κακό να αγωνιζόμαστε για την πρόκριση στο Champions League»
Λύγισε τη Ναντ και καθάρισε με τη σωτηρία η Ρεν
Διαθέσιμος για 65-70 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι ο Γκιόκερες
Premier League - 33η αγωνιστική: Ο κλοιός σφίγγει και ο χρόνος της Τσέλσι λιγοστεύει
Πένθος στην Κροατία: Βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο ο παλαίμαχος διεθνής, Πόκριβατς
Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey