Κατηγορείται για βιασμό 15χρονων κοριτσιών μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ

Ανοιχτές υποθέσεις με τη δικαιοσύνη, έχει στο Ισραήλ ο μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ, Ομέρ Ατζίλι, καθώς και ο Ντορ Μίχα, το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα για την Ομόνοια και την Ανόρθωση.
 
Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, οι δύο ποδοσφαιριστές, κατηγορούνται για βιασμό ανήλικων κοριτσιών, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός ομάδας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.
 
Ο ατζέντης τους Ρόνεν Κάτζαβ, ανέφερε, σύμφωνα με την Haaertz, ότι «οι δύο παίκτες απογοητεύτηκαν και είναι λυπημένοι από τη μονόπλευρη απόφαση της ομάδας, αλλά την αποδέχθηκαν και θα επιδιώξουν να επιτύχουν μια οικονομική διευθέτηση με την ομάδα».
 
Σημειώνεται ότι, στους Ατζίλι και Μίχα δεν απαγγέλθηκαν μέχρι στιγμής κατηγορίες, ενώ το συγκεκριμένο σκάνδαλο, είχε ως αποτέλεσμα, να χαλάσει η μεταγραφή του Ατζίλι στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.
 
Οι δύο ποδοσφαιριστές, ισχυρίζονται, πάντως, ότι τα κορίτσια ήταν 17 ετών, ενώ οι δικηγόροι τους υποστηρίζουν πως οι δύο δεν διέπραξαν έγκλημα, καθώς έχουν σαφή αποδεικτικά στοιχεία για να επιβεβαιώσουν την ιστορία τους, την οποία θα παρουσιάσουν στην Αστυνομία.
 
Η τιμωρία στο Ισραήλ για βιασμό ανηλίκου μεταξύ 14 και 16 ετών, είναι έως και πέντε χρόνια φυλάκιση. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δεν είναι εφικτές τροποποιήσεις στον τρόπο έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου-Η ανακοίνωση του ΚΟΑ
Δέχτηκε επίθεση από Παλαιστίνιο στην Αθήνα ο Μπεν Σιμόν, σύμφωνα με ισραηλινό Μέσο
Αναχωρεί για Σερβία η Πάφος, σφραγίζει την πρόκριση και εξασφαλίζει ομίλους
«Η δουλειά μας δεν είναι να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, μας κατηγορούσαν ότι δεν είχαμε Κύπριους»
Συμφωνεί με την FIFPRO ο Νεοφυτίδης-«Η FIFA βάζει πάνω από όλα το κέρδος»
Φουλάρουν για τις ρεβάνς οι κυπριακές ομάδες-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή