Πυρά Κετσπάγια για τα γήπεδα-«Εγώ θα τα λέω και πείτε ότι πάλι τα λέει ο βλάκας»

Ξέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος μετά τα όσα ανέφερε για το πρόγραμμα της αγωνιστικής, την περασμένη, εβδομάδα, στη διάσκεψη Τύπου του αγώνα με την Πάφο ασχολήθηκε με τα άθλια γήπεδα που αγωνίζονται οι ομάδες στην Κύπρο.
 
Αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχάρη τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα για τις επιτυχίες τους στην Ευρώπη, συνέχισε λέγοντας ότι «το κυπριακό ποδόσφαιρο το έζησα από πολύ χαμηλά και το φτάσαμε εκεί που το φτάσαμε. Κάποιοι άνθρωποι, νομίζουν ότι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε έτσι εύκολα. Όμως, δεν μπορώ να μην το πω. Δεν γίνεται παίζεις σε τέτοια άθλια γήπεδα και σε τέτοιες συνθήκες. Δεν γίνεται να παίζεις ποδόσφαιρο στις 18:30. Βλέπουμε στην Ευρώπη ομάδες, που πληρώνουν εκατομμύρια για να κάνουν γήπεδα και εμείς παίζουμε σε άθλια γήπεδα».
 
Ο Τιμούρ, σε έντονο ύφος συνέχισε λέγοντας πως, «είτε σας αρέσει, είτε όχι εγώ θα τα λέω και αν θέλετε εσείς, πείτε ότι πάλι τα λέει ο βλάκας. Αυτό που θέλω να πω, είναι να μας σέβεστε κύριοι, αξίζει να μας σέβεστε. Το ποδόσφαιρο, όχι αυτοί που είναι γύρω από το ποδόσφαιρο».
 
Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι «ξέραμε ότι παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα. Κερδίσαμε και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, σε αυτές τις άθλιες συνθήκες. Δυσκολευτήκαμε, παλέψαμε και στο τέλος πιστεύω πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Τώρα είναι η διακοπή για την Εθνική, να ξεκουραστούμε και μετά έχουμε δύο ντέρμπι με Ομόνοια και Απόλλωνα. Η Πάφος FC είναι πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι δεν θα περάσουν εύκολα οι ομάδες εδώ».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού