Kατέθεσε πρόταση στον Γουίλιαν για να τον κάνει δικό της

Έτοιμη να κάνει δικό της, τον Γουίλιαν, είναι η Αρσεναλ, καθώς του πρόσφερε τριετές συμβόλαιο για να υπογράψει με τους «κανονιέρηδες».

Οπως αναφέρει το «SkySports», η Αρσεναλ ήταν σε συνεχείς συζητήσεις με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, προκειμένου να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα της. Ο Γουίλιαν, πρόσφατα απέρριψε την πρόταση ανανέωσης από την Τσέλσι και όλα δείχνουν πως από τη νέα σεζόν, θα συνεργάζεται με τον Μικέλ Αρτέτα.

Οι «κανονιέρηδες» την Τετάρτη (05/08), όπως τονίζει το δημοσίευμα, πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο στον παίκτη, χωρίς ωστόσο να γίνονται γνωστές οι απολαβές που θα λαμβάνει.

Ο μάνατζερ του 31χρονου άσου, είχε δηλώσει πως είχε στα χέρια του πέντε προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή, με αυτή της Αρσεναλ να είναι πολύ κοντά στα «θέλω» του Γουίλιαν.

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Μέσι: Έχω πολύ σεβασμό για τον Ρονάλντο, εκτός γηπέδου είμαστε δυο φυσιολογικοί άνθρωποι
Η Γιουβέντους υπέγραψε νέα δεκαετή συμφωνία με την Adidas έναντι 408 εκατομμυρίων ευρώ
Γκατούζο για την πρόσληψη του στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας: Όνειρο που έγινε πραγματικότητα
ΒΙΝΤΕΟ: Σόκαρε την Παρί η Μποταφόγκο, εκανε το καθήκον της η Ατλέτικο
Ο Εμπαπέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Μίλαν και Τζιρόνα θέλουν τον Μουζακίτη-Το ποσό που ζητά ο Ολυμπιακός
Πρόστιμο μαμούθ από την Premier League στη Μάντσεστερ Σίτι
Μαγεία Μέσι και νίκη με ανατροπή για την Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Πόρτο!
Ριζικές αλλαγές στη Μάντσεστερ Σίτι-Εννέα παίκτες προς αποχώρηση
Νεϊμάρ: Ο κόσμος νομίζει ότι πάω σε πάρτι κάθε μέρα, δεν είναι εύκολο να φτάσεις εδώ που είμαι