Γνωστός ποδοσφαιριστής ο οδηγός της τετράτροχης που κατέπεσε σε γκρεμό

Σε τροχαίο έχει εμπλακεί ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς Κάρλος Μιγκέλ Ταβάρες Ολιβέιρα (Καρλίτος).
 
Το ατύχημα έγινε στην περιοχή Ακάμα, όταν τετράχρονη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο ποδοσφαιριστής και επέβαινε γυναίκα 22 ετών έπεσε σε γκρεμό, σε δύσβατο σημείο.
 
Για τη διάσωση των δύο επιβατών στήθηκε επιχείρηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από θαλάσσης, καθώς το σημείο δεν μπορούσε να προσεγγιστεί από την ξηρά και, αφού ολοκλήρωσαν την επιχείρηση οι διασώστες, μεταφέρθηκαν με σκάφος της Λιμενικής Αστυνομίας στο Λατσί, όπου τους παρέλαβε ασθενοφόρο.
 
Ο Καρλίτος και η συνεπιβάτιδά του διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, για να υποβληθούν σε εξετάσεις και να τύχουν περίθαλψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του ποδοσφαιριστή δεν συντρέχει λόγους ανησυχίας, αλλά η 22χρονη τραυματίστηκε σοβαρότερα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:
 

Δειτε Επισης

Καλωσόρισε τον Πάμπλο Γκαρσία ο ΑΠΟΕΛ
Επιμένουν για Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Στο στόχαστρο Φερεντσβάρος και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια ο Κουλιμπαλί
Τη Δευτέρα η συνάντηση ομάδων και ΚΟΑ για την κάρτα φιλάθλου-Το πλάνο του ΚΟΑ για το Μακάρειο
Παραχωρεί γη και κλειστό χώρο για τις ανάγκες της ΑΕΛ ο Budzinski
«Κάποιοι έλαβαν διαφορετικά μηνύματα, ένας πρόεδρος μου είπε ότι είμαι εναντίον της ομάδας του»
Ανακοίνωσε πέντε φιλικά στην Αυστρία ο Άρης
Οι πρώτες δηλώσεις του Γκάρι Ροντρίγκες ως Απολλωνίστας-«Στόχος μου να διεκδικήσω το πρωτάθλημα»
Ανακοίνωσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση η ΑΕΛ-«Πρόθεση ιδιωτικής εταιρείας να αγοράσει μερίδιο μετοχών»
Συλλυπητήριο μήνυμα ΑΠΟΕΛ στον ΥΠΕΣ για το θάνατο του πατέρα του-«Εξέχουσα ιατρική προσωπικότητα»