Η απάντηση του Καταλά για το φαβορί στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και το κάλεσμα του

Για το μεγάλο ντέρμπι που δίνει η ομάδα του στη δέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά.

Σε διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε για το παιχνίδι, είπε αρχικά πως «περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Προερχόμαστε από ήττα και διακοπή πρωταθλήματος. Έχουμε αυτοπεποίθηση, ελπίζω να έχουμε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Θέλουμε να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου. Είμαστε εδώ για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε απογοητευμένοι από την πρώτη ήττα στο παιχνίδι με τον Άρη και η επιστροφή στις νίκες είναι ένα επιπλέον κίνητρο. Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από ένα αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για να τα καταφέρουμε».

Για το αν παίζει ρόλο το σερί νικών της ΑΕΚ κόντρα στους γαλαζοκίτρινους και κατά πόσον θεωρεί φαβορί την ομάδα του, είπε χαρακτηριστικά «όχι. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε με τις προηγούμενες σεζόν. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Όλα αρχίζουν από το μηδέν. Παίζουμε στην έδρα μας, θα περιμένουμε τον κόσμο να έρθει και αυτή θα είναι μια σημαντική λεπτομέρεια. Το να πεις ότι είμαστε το φαβορί, είναι υπερβολικό. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για τη νίκη, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μια από τις καλύτερες ομάδες τα τελευταία χρόνια. Για μένα δεν υπάρχει φαβορί».

Σε σχέση με το κατά πόσον υπάρχει πίεση του πρωταθλητισμού, ξεκαθάρισε πως «για μας δεν υπάρχει, γιατί ποτέ δεν μιλήσαμε για πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι να δώσουμε το 100% για τη νίκη. Δεν έχουμε πίεση γιατί δεν σκεφτόμαστε σε καμία στιγμή τον τίτλο. Σεβόμαστε τις απόψεις του κόσμου, όμως εμείς δεν σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Ακόμη είναι Νοέμβριος...».

Όσον αφορά στην του ΑΠΟΕΛ είπε ότι «είναι σε καλή κατάσταση, πήραν σημαντικές νίκες. Έχουν τρομερή ποιότητα επιθετικά και θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Έχουν αυτοπεποίθηση και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε. Για μας το κίνητρο είναι να νικήσουμε τη Δευτέρα. Είναι αρκετό αυτό. Να φτάσουμε στη νίκη».

Έστειλε εξάλλου και μήνυμά στον κόσμο, λέγοντας πως «πάντα έχουμε στο μυαλό μας την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιουργούσαν οι οπαδοί μας στην Αρένα. Μας δίνουν έξτρα ώθηση οι οπαδοί μας. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια μας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Να απολαύσουν την πορεία μας στο πρωτάθλημα και να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»