«Δεν μπορείς να ρίχνεις πυραύλους από την Αμερική, ποιος είναι ο Παπασταύρου

Για την κατάθεση του πρόεδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, μίλησε ο τέως πρόεδρος της Επιτροπής, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM.

«Αυτή την στιγμή κανείς δεν γνωρίζει τι έχει στα χέρια του ο κ. Σαββίδης και ο λόγος είναι γιατί θα μείνει εκτεθειμένος ο κύριος Παπασταύρου, ο κύριος Σαββίδης, το ΑΚΕΛ και ο κύριος Λουκαΐδης. Δεν υπάρχει κατάθεση. Για να ολοκληρώσει το πόρισμα ο κ. Σαββίδης, πρέπει να πάρει κατάθεση από τον κ. Παπασταύρου. Δεν μπορεί με το βιντεάκι να κάνει πόρισμα.

Ότι κάνει από δω και πέρα ο κ. Σαββίδης είναι παράνομο και παράτυπο. Πώς γίνεται να συνεχίζει την έρευνα σε αυτή την υπόθεση και να μην συνεχίσει με άλλες υποθέσεις για τις οποίες νόμιμα πήρε καταθέσεις; Ο κ. Παπασταύρου δεν έδωσε ποτέ κατάθεση και δεν τον άκουσα ποτέ να πει ότι έδωσε κατάθεση. Έδωσε ένα βίντεο σε USB. Εγώ για αυτό δεν ήξερα τίποτα αλλά ο κ. Σαββίδης το παρουσίαζε ως κατάθεση.

Όταν δεχόταν πίεση ότι αυτή η κατάθεση πρέπει να δοθεί, έβρισκε προφάσεις. Δεν μπορείς να ρίχνεις πυραύλους από την Αμερική. Βάζει μου όρους πως θα κάνω εγώ την έρευνά μου; Ποιος είναι ο Παπασταύρου δηλαδή, δεν κατάλαβα».

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας