Ετοιμάζεται για νέες χειραψίες και ζεστό χρήμα στο ταμείο ο Πρόδρομος

Αφίξεις ποδοσφαιριστών ενόψει στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος περιμένει στην Κύπρο τον Βραζιλιάνο Λούκας Σόουζα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους γαλαζοκίτρινους.

Ο Βραζιλιάνος έλυσε το συμβόλαιό του με την κινεζική Beinjing Guoan, εδώ και δύο σχεδόν εβδομάδες και πλέον αναμένεται στην Κύπρο για να πέσουν οι υπογραφές και να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς.

Παρόλα αυτά, ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν περιμένει μόνο τον Βραζιλιάνο, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές, ώστε να δώσει μαζί τους τα χέρια και να κλείσει όλες τις διαθέσιμες θέσεις στο έμψυχο δυναμικό.

Μια από τις περιπτώσεις που κοιτάζει διακριτικά ο ΑΠΟΕΛ, είναι αυτή του Μούσα Αλ Τάαμαρι, ο οποίος πιθανόν να αποχωρήσει από την βελγική Λέουβεν, μετά τη μεταγραφή του Γεωργιανού Σενγκέλια στην ομάδα.

Ως εκ τούτου, ο Ιορδανός δεν θα έλεγε όχι σε επιστροφή του στον Αρχάγγελο, όπου έζησε πολύ μεγάλες στιγμές.

Την ίδια ώρα, ο διοικητικός ηγέτης του ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον μεγάλο χορηγό της ομάδας, ενόψει της νέας χρονιάς, ώστε να μπει ζεστό χρήμα στο ταμείο της ομάδας, το οποίο θα βοηθήσει στα έξοδα που τρέχουν συνεχώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Ηγέτες από κούνια και μέχρι τη… σύνταξη-Η 11αδα που εχει νικήσει τον χρόνο
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό