Ο Μάζιτς αποκάλυψε τους λόγους που αποχώρησε από τη διαιτησία ο Τιμόθεος

Στην αποχώρηση του Τιμόθεου Χριστοφή από την ενεργό δράση, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας, Μίλοραντ Μάζιτς, στο σεμινάριο διαιτησίας. 

Όπως ανέφερε ο κ. Μάζιτς, προσπάθησε να τον μεταπείσει, ωστόσο πήρε την απόφαση του, ενώ οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή ήταν οικογενειακοί. 

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την απόφαση του Τιμόθεου. Μιλούσα μαζί του μια ώρα για να τον μεταπείσω. Είχε μεγάλη βελτίωση πέρσι. Ήταν και η ΟΥΕΦΑ πολύ ικανοποιημένη από την παρουσία του. Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε. Ήταν οικογενειακοί οι λόγοι και το σεβάστηκα. Ήταν σκληρό για μένα αλλά αυτή είναι η ζωή. Υπολόγιζα τον Τιμόθεο, προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα. Προσπάθησαν και κάποιοι άλλοι, από τα υψηλά στρώματα της διαιτησίας στην Ευρώπη, αλλά ούτε αυτοί τα κατάφεραν. Ξέρω ότι λέχθηκαν κάποια κουτσομπολιά για τον Τιμόθεο. Εγώ πιστεύω πως είναι οικογενειακοί οι λόγοι. Λέω στους διαιτητές πως είμαστε ηθοποιοί. Αν θα είμαστε καλοί ή κακοί είναι δικό μας θέμα. Η ΚΟΠ του έδωσε το δικαίωμα αν θέλει να μείνει εκτός για έξι μήνες και αν νιώσει έτοιμος να επιστρέψει, αλλά δεν το ήθελε. Η απόφαση του ήταν οριστική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΛ ο Νικόλας Εγγλέζου-Επικεφαλής ο Γιάννης Θεοδώρου
Επίσημα με το τριφύλλι στο στήθος ο Χατζηγιοβάνης-Η διάρκεια του συμβολαίου του
Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Επίσημα Απολλωνίστας ο Ανδρέας Σιήκκης