Φτιάχνει ομάδα από τον... ʼρη για να χτυπήσει τον τίτλο-Νέα μεταγραφή στα σκαριά

Ο Άρης είναι η ομάδα που έκλεψε την παράσταση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και δικαίως βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, εκεί όπου κατοικοεδρεύει ο Απόλλωνας. 

Η ομάδα της Λεμεσού, έδειξε ότι δεν είναι μια ομάδα πυροτέχνημα, αλλά με την έλευση του νέου επενδυτή, το περασμένο καλοκαίρι και τις μεταγραφές που έγιναν, στοχεύει πολύ ψηλά τη φετινή χρονιά.

Η βαθμολογική θέση της ομάδας της Λεμεσού, άνοιξε την όρεξη στον κόσμο, στο τεχνικό επιτελείο, αλλά κυρίως στον πρόεδρο της ομάδας της Λεμεσού, ο οποίος από την πρώτη κιόλας μεταγραφή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, τον Φρανζ Μπρόοσον, έδειξε ότι δεν αστιεύεται. 

Ο Μπρόοσον, είναι ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε μέχρι το Δεκέμβριο στην πρωταθλήτρια Σουηδίας, Μάλμε, ενώ είχε γεμάτη σεζόν και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, ο 28χρονος αγωνίστηκε και δύο φορές με το εθνόσημο της χώρας του, στο παρελθόν.

Πάντως, η ομάδα της Λεμεσού, έχει στα σκαριά άλλη μία μεταγραφική βόμβα, που θα ταράξει τα νερά. Πρόκειται για τον επιθετικό της πρωταθλήτριας Ρουμανίας, Κλουζ, Ρούναρ Σιγκουριόνσον, για τον οποίο όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης της χώρας, ο Άρης κατέθεσε πρόταση. 

Ο Σιγουριόνσον, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος, καθώς λαμβάνει 450 χιλιάδες ευρώ ετησίως, με τη διοίκηση να σκέφτεται αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται ευχαριστημένος και έχει τάσεις φυγής από την Κλουζ.  Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Άρης, ο οποίος θέλει να τον κάνει δικό του.

Σημειώνεται ότι 31χρονος Ισλανδός, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αστάνα, Γκρασχόπερς, Σεντ Γκάλεν, Σούντσβαλ, Βαλούρ, Τσβόλε, καθώς και σε ομάδες της χώρας του.

Εξάλλου, είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ισλανδίας έχοντας 32 παιχνίδια και δύο γκολ. Μένει λοιπόν να δούμε, κατά πόσον ο Άρης θα υλοποιήσει άλλη μια τεράστια μεταγραφή, καθώς επίσης κι αν θα φέρει στην Κύπρο άλλους σπουδαίους ποδοσφαιριστές για να χτυπήσει τον τίτλο. 

Πάντως, τη δεδομένη στιγμή, έχει όλα τα φόντα να το πετύχει, εάν πέραν των μεταγραφικών εκπλήξεων, συνεχίσει και την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα. 

Η ομάδα της Λεμεσού, αγωνίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο απέναντι στον Εθνικό και η νίκη κρίνεται επιτακτική ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν