Ετοιμάζονται για την... ώρα μηδέν οι Παφίτες και προειδοποιούν διαιτητές

Έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό με αντίπαλο τον Άρη, που ενδεχομένως να δώσει ένα εισιτήριο στην Πάφος Fc, για τη πρώτη εξάδα, είναι οι φίλοι της παφιακής ομάδας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν, «ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΑΦΙΤΕΣ, η "ώρα μηδέν " πλησιάζει για την ομάδα μας και είμαστε και νιώθουμε όλοι πανέτοιμοι με την φωνή, το πάθος και τον παλμό μας να σπρώξουμε τους παίχτες μας προς την επιτυχία. Την Παρασκευή θα παίξουμε μπάλα και εμείς από την κερκίδα!! Γεμίζουμε ασφυκτικά το Παφιακό, γινόμαστε ο 12ος παίκτης και στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε χιλιάδες και αποτελούμε την ασπίδα της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ απέναντι σε όποιον προσπαθεί να την βλάψει».

Σημειώνουν ότι «αυτό το τελευταίο ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους ΟΛΟΙ, γιατί αυτός ο σύλλογος με ιδανικό του ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΥΑΓΟΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΑ, έφτασε εδώ που έφτασε με την αξία του!!»

Τονίζουν ακόμα πως «δεχτήκαμε και δεχόμαστε πολύ πόλεμο σε όλα τα επίπεδα, όμως εδώ που έφθασαν τα πράγματα λέμε ΩΣ ΕΔΩ και καλούμε ΑΠΑΝΤΕΣ όσους ορίζουν τη μοίρα του Κυπριακού ποδοσφαίρου να βοηθήσουν ώστε η υπόθεση εξάδα να κριθεί ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ!»

Καταλήγοντας, επισημαίνουν πως «την Παρασκευή λοιπόν αδέρφια Παφίτες ξεκινάμε από νωρίς στις 17:00 με pre-game party έξω από το γήπεδο με άφθονη μπύρα δωρεάν για όλους τους φίλους της ομάδας. Μετατρέπουμε το Παφιακό σε "ΓΑΛΑΖΙΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ " και σπρώχνουμε την αρρώστια μας την αγαπη μας την ΠΑΦΑΡΑ μας στον θρίαμβο. Με τον κόσμο, την ομάδα και την διοίκηση πιο ενωμένους από ποτέ η επιτυχία είναι δεδομένη!!»

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας