«Ο Ουάρντα πρέπει να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι του και όχι να δημιουργεί ένταση»

Στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια κλήθηκε να αναφερθεί ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ανόρθωσης. 

Σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως «σίγουρα δεν είναι ωραίο για οποιοδήποτε να ακούει για τη σύζυγο, τα μωρά και την οικογένειά του. Σίγουρα εγώ είμαι πρώτο τραπέζι πίστα σε όλα τα γήπεδα. Στόχος μου είναι να είμαι συγκεντρωμένος. Απλά να σέβονται λίγο περισσότερο τις οικογένειες του κάθε ποδοσφαιριστή αλλά και ο ποδοσφαιριστής, ο Ουάρντα, που είναι πολύ καλός παίκτης, πρέπει να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι του και όχι να δημιουργεί ένταση».

Για το αγωνιστικό κομμάτι ο Κύπριος προπονητής είπε ότι «έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες που μπορούσαν να βρεθούν στον τελικό. Υπήρχε ένταση και ρυθμός. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε πολύ γρήγορα και μπορούσαμε εύκολα να το κάνουμε 2-0 και να πάρουμε σοβαρό προβάδισμα. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, από σήμερα συγκεντρωνόμαστε στο μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ξέρουμε ότι έχουμε πάρει προβάδισμα, αυτό δεν μας δίνει την πρόκριση, θα πάμε εκεί να παίξουμε να κερδίσουμε και το επόμενο, να σφραγίσουμε την πρόκριση, να ολοκληρώσουμε το έργο. Από σήμερα ξεκινούμε για ΑΕΚ. Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια. Σήμερα ήταν αυτό που θέλω να βλέπω, απλό, γρήγορο και ωραίο ποδόσφαιρο, αυτό με χαροποιεί, αλλά δεν με χαροποιεί που είχαμε τόσες ευκαιρίες και δεν βάλαμε περισσότερα γκολ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου