Πώς απαντά ο ΑΠΟΕΛ σε Κετσπάγια-«Όχι υποδείξεις...»

Απαντά στα όσα ειπώθηκαν από τον Τιμούρ Κετσπάγια, στη διάσκεψη Τύπου, σε σχέση με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Αμρ Ουάρντα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. 

Μιλώντας στην κάμερα της Cablenet o Nεκτάριος Πετεβίνος δήλωσε ότι η Ανόρθωση είναι επιλεκτική, τονίζοντας πως το ότι εκπλήσσεται ο τεχνικός της Κυρίας είναι λάθος. 

«Πρέπει να παρουσιαστούμε λίγο πι σοβαροί. Όλοι οι παράγοντές και να μην προσπαθούμε να φανατίζουμε τον κόσμο και να μην είμαστε επιλεκτικοί. Η Ανόρθωση κάνει ένα πράγματα, το οποίο μας αναγκάζει πολλές φορές όταν τοποθετούμαστε να φαινόμαστε φταίχτες και ότι εμείς βάζουμε λάδι στη φωτιά. Η επιλεκτικότητά στη απόφαση της Ανόρθωσης, είναι λανθασμένη προσέγγιση. Το τι συμβαίνει φέτος, στα παιχνίδια που αγωνίζεται ο συγκεκραμένος ποδοσφαιριστής, είναι  ο καθρέφτης της συμπεριφοράς του ιδίου, όχι σαν ποδοσφαιριστής στο αγωνιστικό χώρο, αλλά σαν υπόσταση του αγωνιστικού του χαρακτήρα. Όχι να κάνει υποδείξεις. Είμαστε όλοι στα γήπεδα, βρίζουν όλους τις οικογένειας μας και κανείς δεν το ανέχεται. Ξέρουμε πολύ καλά και το έχουμε ζέσει πολλές φορές, έχω επισκεφθεί πολλά γήπεδα σε όλη την Κύπρο και ο Κετσπάγια το ξέρει καλά, που συνεργαστήκαμε. Το να εκπλήσσει για αυτές τις συμπεριφορές, νομίζω ότι είναι λάθος. Το να της σημειώνει ναι. Να εκπλήσσεσαι όμως όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κροατίας για το EURO 2024 ο Ίβουσιτς
Η Ακαδημία OMONOIA FC διοργανώνει για πρώτη φορά Summer School-Όλες οι πληροφορίες
Στο στάδιο Άλφαμεγα οι αγώνες της Πάφου στην Ευρώπη-«Θα διεκδικήσουμε και τους δυο τίτλους»
Στην ΑΕΚ μέχρι το 2026 ο Άνχελ Γκαρσία
Το σημερινό πρόγραμμα του EURO U-17
«Η Πάφος έπαιζε μόνη της στον τελικό, ας έκανε κάτι ο Αναστασίου στο ημίχρονο να αλλάξει ο αγώνας»
Το μήνυμα του Τσέφεριν για το EURO U-17-«Θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης νέων αστεριών»
Πρεμιέρα για την Εθνική Κύπρου κόντρα στη Τσεχία στο EURO U-17
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Champions League-Εάν προκριθεί βρίσκει στον δρόμο του τον ΑΠΟΕΛ
Η καρδιά του EURO U-17 χτυπά στην Κύπρο