Ο άνθρωπος πίσω από τα μεγάλα deal στο κυπριακό ποδόσφαιρo (pics)

O Ιδιοκτήτης του Superior Squad Sports Management, ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς για νέους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού πρακτορείου του Λιβάνου, είναι ο γνωστός μάνατζερ, Peter Khalife, o άνθρωπος ο οποίος έχει υλοποιήσει αρκετές ηχηρές μεταγραφές στην Κύπρο, ενώ έχει προωθήσει και αρκετούς νεαρούς Κύπριους στο εξωτερικό. 

Το πρακτορείο Superior Squad Sports Management ιδιοκτησίας του Peter Khalife, ήταν αρκετά δραστήριο αυτό το καλοκαίρι, καθώς υλοποίησε περισσότερες από 14 μεταγραφές, συμπεριλαμβανομένων Κύπριων και ξένων ποδοσφαιριστών.

Συνεπώς, με αυτό το project η Superior Squad Sports Management η οποία έχει παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες, ο Peter Khalife βοήθησε την κυπριακή αγορά.

Μερικές εξ αυτών είναι οι μεταγραφές όπως ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν, Ντούσαν Λαλάτοβιτς, ο Κύπριος διεθνής επιθετικός Μάριος Ηλία αλλά και ο αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας, Γκεόρκι Κοσταντίνοβ.

Αυτοί και άλλοι πολλοί, κατάφεραν να βρουν συλλόγους στο νησί μας. Για το πρακτορείο, πολλοί είναι οι scouters που παρακολουθούν παίκτες σε καθημερινή βάση, συμπεριλαμβανομένου του συνεργάτη της Δημήτρη Μασιά για την Κύπρο.

Το συγκεκριμένο project δεν εστιάζει μόνο στο να παίρνουν συμβόλαια ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και να βοηθάει πάνω από πενήντα νέους ποδοσφαιριστές ετησίως και χωρίς καμία χρέωση, καθοδηγώντας τους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν.

Η επένδυση στο μέλλον είναι το κλειδί για την οικοδόμηση ενός σταθερού περιβάλλοντος και οι τοπικοί σύλλογοι στην Κύπρο έχουν δείξει την υποστήριξη τους σε αυτό το project.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής