Ο άνθρωπος πίσω από τα μεγάλα deal στο κυπριακό ποδόσφαιρo (pics)

O Ιδιοκτήτης του Superior Squad Sports Management, ενός από τους μεγαλύτερους οργανισμούς για νέους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού πρακτορείου του Λιβάνου, είναι ο γνωστός μάνατζερ, Peter Khalife, o άνθρωπος ο οποίος έχει υλοποιήσει αρκετές ηχηρές μεταγραφές στην Κύπρο, ενώ έχει προωθήσει και αρκετούς νεαρούς Κύπριους στο εξωτερικό. 

Το πρακτορείο Superior Squad Sports Management ιδιοκτησίας του Peter Khalife, ήταν αρκετά δραστήριο αυτό το καλοκαίρι, καθώς υλοποίησε περισσότερες από 14 μεταγραφές, συμπεριλαμβανομένων Κύπριων και ξένων ποδοσφαιριστών.

Συνεπώς, με αυτό το project η Superior Squad Sports Management η οποία έχει παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες, ο Peter Khalife βοήθησε την κυπριακή αγορά.

Μερικές εξ αυτών είναι οι μεταγραφές όπως ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν, Ντούσαν Λαλάτοβιτς, ο Κύπριος διεθνής επιθετικός Μάριος Ηλία αλλά και ο αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας, Γκεόρκι Κοσταντίνοβ.

Αυτοί και άλλοι πολλοί, κατάφεραν να βρουν συλλόγους στο νησί μας. Για το πρακτορείο, πολλοί είναι οι scouters που παρακολουθούν παίκτες σε καθημερινή βάση, συμπεριλαμβανομένου του συνεργάτη της Δημήτρη Μασιά για την Κύπρο.

Το συγκεκριμένο project δεν εστιάζει μόνο στο να παίρνουν συμβόλαια ποδοσφαιριστές μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και να βοηθάει πάνω από πενήντα νέους ποδοσφαιριστές ετησίως και χωρίς καμία χρέωση, καθοδηγώντας τους και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν.

Η επένδυση στο μέλλον είναι το κλειδί για την οικοδόμηση ενός σταθερού περιβάλλοντος και οι τοπικοί σύλλογοι στην Κύπρο έχουν δείξει την υποστήριξη τους σε αυτό το project.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Νίκες για Ομόνοια και ΑΕΛ στην 8η αγωνιστική στο Futsal Ανδρών
Άρχισε προετοιμασία ενόψει Nations League η Εθνική Ομάδα Γυναικών
Ανεπιθύμητος συμβιβασμός στην Περιστερώνα
BINTEO: Έριξε τριάρα στην ΑΕΛ και ανέβηκε στην 6η θέση η ΑΕΚ
«Τέσσερις συνεχόμενες νίκες μετά την ήττα από την Ομόνοια, κάθε αντίπαλος είναι ξεχωριστός»
«Δεν δεχόμαστε από κανένα να μας στερεί αυτό που δικαιούμαστε στο γήπεδο»
Παπαδόπουλος: Ευτυχώς υπάρχουν πολλοί καθηγητές διαιτησίας και αναλύουν τις φάσεις
Η ανάλυση του Κυπριανίδη για τις αμφισβητούμενες φάσεις στα δύο ντέρμπι
Νέο πλήγμα με Γκαρσία στην Ανόρθωση
«Έβγαλε αντίδραση η ομάδα, δεν ήμασταν στην καλύτερη μας μέρα καταφέραμε να κερδίσουμε»