Νέα πρόταση για Λοΐζου-Ξανά «όχι» από Ομόνοια και αβέβαιο το μέλλον του

Εξελίξεις προκύπτουν αναφορικά με το μέλλον του Λοΐζου Λοΐζου, καθώς ο 19χρονος Κύπριος άσος δέχθηκε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε η OMADA, στα γραφεία της Ομόνοιας έφθασε πρόταση από σύλλογο της Ολλανδίας, ο οποίος επιθυμεί να εντάξει τον Κύπριο διεθνή εξτρέμ στο δυναμικό της. 

Η πρόταση από τη συγκεκριμένη ομάδα είναι αρκετά ελκυστική. Την ίδια ώρα, ο Λοΐζος είναι θετικός στο να αποχωρήσει από την Ομόνοια, αφού ο ίδιος εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία του στους ιθύνοντες της ομάδας της Λευκωσίας.

Ωστόσο, η διοίκηση της Ομόνοιας φαίνεται να φρέναρε τη συγκεκριμένη πρόταση, αφού ζήτησε από την ολλανδική ομάδα ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Ένα ποσό, το οποίο η συγκεκριμένο ομάδα θεώρησε αρκετά υπερβολικό και ξεκαθάρισε από την πλευρά της πως δεν είναι διατεθειμένη να δώσει τέτοια λεφτά.

Σημειώνεται πως, είναι η δεύτερη σοβαρή πρόταση που έφθασε για τον Λοΐζου και απορρίπτεται από την Ομόνοια.

Παράλληλα, τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ Ομόνοιας και Λοΐζου δεν είναι και οι καλύτερες, καθώς ο 19χρονος άσος επιθυμεί να αποχωρήσει, όμως οι διοικούντες του τριφυλλιού δεν δίνουν το «οκ» για την παραχώρηση του.  

Υπενθυμίζεται πως, η διοίκηση της Ομόνοιας κατέθεσε πρόταση στον Λοΐζο για να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του, μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο ποδοσφαιριστής, διατηρεί συμβόλαιο με τους πράσινους μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή φαντάζει δύσκολο να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Ήττα της Εθνικής στο Βουκουρέστι-Δέχθηκε δύο τέρματα σε τρία λεπτά
Δίνει άμεση ρευστότητα στο ΑΠΟΕΛ η επενδυτική πρόταση από Βραζιλία-Τι αποφάσισε το Δ.Σ.της εταιρείας
Στον πάγκο της Ομόνοιας Αραδίππου ο Μαρίνος Σατσιάς
Στα γαλαζοκίτρινα για δύο χρόνια ο Július Szöke-Η ανακοίνωση της ΑΕΛ
Αναλαμβάνει τα έξοδα της κηδείας του Πανίκου Κρυστάλλη ο Δήμος Λεμεσού-Εκφράζει βαθιά θλίψη
Σε κατάμεστο γήπεδο θα αντιμετωπίσει την Ρουμανία η Κύπρος
Αποχωρεί από τον ΑΠΟΕΛ ο Σάμιος
Έτοιμη για τον αγώνα κόντρα στη Ρουμανία η Εθνική
Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης