Το επίμαχο βίντεο που αδειάζει τον προπονητή της Αλκής για θέατρο

Με ένα βίντεο, που ανέβασε στον επίσημο της λογαριασμό η Ομόνοια 29ης Μαΐου, αδειάζει τον προπονητή της Αλκής, ο οποίος προσποιήθηκε πως τραυματίστηκε, από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα. 

Οι πράσινοι εξαπολύουν πυρά κατά του προπονητή της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος φαίνεται ξεκάθαρα με τον τρόπο που ενήργησε, για να παραπλανήσει τον διαιτητή. 

Με ανακοίνωσή της, η Ομόνοια 29ης Μαΐου αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πρέπει να δοθεί βραβείο Α’ αντρικού ρόλου στον προπονητή της Αλκής, Δάνο Δαμιανού. «Ο Μανώλης Ψαράς προπονητής τερματοφυλάκων της Αλκής βρίζει χυδαία προς την κερκίδα μας και ενώ ο κόσμος της ομάδας δεν ανταποκρίνεται στις προκλήσεις, αποφασίζουν να στήσουν ένα γελοίο θέατρο.

Ο Μανώλης Ψαρά λέει στον Δάνο Δαμιανού να πέσει και αυτός χωρίς να τον έχει χτυπήσει τίποτα απολύτως σωριάζεται στο έδαφος διακόπτοντας το παιχνίδι. Όλα αυτά ενώ η ομάδα μας προηγείται με 3-0.

Τα πιο πάνω φαίνονται ξεκάθαρα στο βίντεο που μας έχει σταλεί ενώ έχουμε ζητήσει και το κλειστό κύκλωμα του σταδίου το οποίο θα αποστείλουμε στην ΚΟΠ, καταγγέλοντας τον Δάνο Δαμιανού για την διακοπή του αγώνα με τους θεατρινισμούς του και θα ζητήσουμε την παραδειγματική τιμωρία του. Την μη ύπαρξη κτυπήματος στο κεφάλι του "κύριου" Δαμιανού επιβεβαιώνει και ο Ιατρός του γηπέδου.

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε στους φίλους της Αλκής ότι τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο η Αλκή έφευγε με το νικηφόρο 0-2 από το "Κερύνεια Επιστροφή" απέναντι στην ομάδα μας με τους οπαδούς μας παρά την ήττα να χειροκροτούν την ομάδα της Αλκής και τον τότε προπονητή της και τους ίδιους να ανταποδίδουν.

Φέτος που η ομάδα μας καθαρά και τίμια κέρδιζε στον αγωνιστικό χώρο κάποιοι πήγαν με τους θεατρινισμούς τους να μας κλέψουν. Να τους χαίρεστε για την ηθική τους».

 

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»