Ζητά ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του ο ΑΠΟΕΛ

Επιστολή στην ΚΟΠ, μέσω της οποίας ζητά τον ορισμό ξένων διαιτητών σε όλα τα παιχνίδια του, απέστειλε ο ΑΠΟΕΛ. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο σύλλογος της Λευκωσίας ζητά να ορίζονται ξένοι ρεφ τόσο στο γήπεδο, όσο και στο VAR.

Σημειώνεται πως, με το πέρας της αναμέτρησης με τον Άρη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία του Ανδρέα Αργυρού.

Όπως ανέφερε «η διαφορά των κυπριών με τους ξένους διαιτητές είναι η προσωπικότητα. Ο σημερινός διαιτητής ήθελε να δείξει ότι είχε προσωπικότητα, αλλά δεν το έδειξε στη φάση που έπρεπε να αποβληθεί ο παίκτης του Άρη. Στερούμαστε από προσωπικότητα. Συμφωνούμε απόλυτα με τον Σπιλέφσκι. Δεν υπήρξε καθαρός χρόνος».

Με το πέρας της 4η αγωνιστικής, υπήρξαν παράπονα για τη διαιτησία, κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται παρόμοια αίτημα να υπάρξουν και από άλλες ομάδες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η αντίδραση του ΑΠΟΕΛ για τα καρφιά Σπιλέφκσι με το τέλος του αγώνα

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του