Σε επ’ αόριστον απεργία οι διαιτητές του χάντμπολ-Στον αέρα το πρωτάθλημα

Την απόφαση όπως προχωρήσουν σε επ’ αόριστον απεργία, έλαβαν οι διαιτητές χάνμπολ, με τη συνέχιση του πρωταθλήματος να βρίσκεται στον αέρα, καθώς η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης, φαίνεται να μην ανταποκρίνεται στα αιτήματά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ομοσπονδία του χάντμπολ έχει λάβει απόφαση πριν από δυο μήνες, για την εφαρμογή συγκεκριμένης κάρτας που πρέπει να εκδίδουν οι διαιτητές, με το κόστος αυτής, να είναι ύψους 100 ευρώ, κάτι που έφερε την αντίδραση των διαιτητών, χαρακτηρίζοντας ως αρκετά υψηλό και αδικαιολόγητο αυτό το ποσό.

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη κάρτα που αποφάσισε η Ομοσπονδία, θα πρέπει να την εκδίδουν τόσο η γραμματεία, όσο και οι παρατηρητές στους αγώνες, με το κόστος να είναι 50 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα, ιδιαίτερη εντύπωση στις τάξεις του αθλήματος, προκάλεσε το γεγονός ότι οι ομάδες που απαρτίζουν την Ομοσπονδία, δεν θα πρέπει να πληρώνουν κάποιο ποσό.

Πάντως, από πλευράς διαιτητών εκφράστηκε η αντιπρόταση όπως συζητηθεί η μείωση του συγκεκριμένου ποσού, με την Ομοσπονδία να απορρίπτει την οποιαδήποτε συζήτηση.

Έτσι μετά και τη μη θετική ανταπόκριση της Ομοσπονδίας για συμβιβαστική λύση, ώστε να μην σταματήσει η λειτουργία του αθλήματος, οι διαιτητές προχωρούν άμεσα σε επ’ αόριστον απεργία από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης, που πρόκειται να απέχουν από τους αγώνες χειροσφαίρισης οι διαιτητές, μετά από σοβαρές διαφωνίες που έχουν με τους αρμόδιους του αθλήματος.

Δειτε Επισης

Παρίσι 2024: Ο Τσαπατάκης σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Παραολυμπιακών
Μεγάλο μπαμ του Παναθηναϊκού: Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε Οσμάν
Σμάιλαγκιτς: Σέρβικο Μέσο αναφέρει πως δεχόταν απειλές
Υπόκλιση ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε Πρίντεζη: «Αγαπητέ Γιώργο, ήταν τιμή να σε έχουμε αντίπαλο»
Δεν θ' αγωνιστεί η Σάκκαρη στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα
Γιώργος Πρίντεζης: Το τελευταίο «πεταχτάρι» για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι
Η συγκλονιστική ιστορία του παιδιού του Τσερνόμπιλ που κέρδισε δύο χρυσά στους Παραολυμπιακούς
Σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης η Μαρία Μάρκου-Ο τελικός απολογισμός για τη χώρα μας
Ένατη η Μαρία Μάρκου στην άρση βαρών σε πάγκο
Χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό F54 κατέκτησε ο Στεφανουδάκης