«Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια, πιστεύω Άρης και Απόλλωνας λόγω έδρας»

Για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα αλλά και για το πρωτάθλημα, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο Λιάσος Λουκά ανέφερε ότι, «εργαστήκαμε όπως πριν από κάθε αγώνα, κλείσαμε με ήττα οπότε δουλέψαμε αρκετά για να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί είσοδο στην εξάδα. Προετοιμαζόμαστε και πάμε για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Τώρα πάμε έτοιμοι για να δώσουμε την δική μας μάχη απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα. Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια, είναι δύσκολο πρωτάθλημα προσπαθούμε να παίρνουμε βαθμούς αλλά προχωράμε. Δε μπορούμε να βλέπουμε πίσω βλέπουμε τη συνέχεια».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «ξεκινήσαμε και ήμασταν το πρώτο φαβορί για να πέσουμε αφού είχαμε το πιο χαμηλό μπάτζετ. Η εικόνα μας ήταν καλή αλλά δεν ήρθαν κάποια αποτελέσματα. Οι περισσότεροι είναι νεαροί και έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση όπως και λάθη λόγω απειρίας, θα έρθει και ο Δεκέμβριος για να ενισχυθεί η ομάδα για την παραμονή. Δύσκολο εγχείρημα αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Για τη Νέα Σαλαμίνα και τον προπονητή της είπε ότι, «συγχαρητήρια και στον Χριστόδουλου, βγαίνει η υγεία από την ομάδα και καταφέρνει να παίζει πολύ καλά, Μια ισορροπημένη ομάδα που δικαιούται ακόμη και θέση στην εξάδα. Στόχος μας είναι να τους σταματήσουμε και να διεκδικήσουμε κάτι».

Για τα αγωνιστικά ο τεχνικός της ΑΕΖ ανέφερε ότι, «ο Σλόγκαρ έξω λόγω της κόκκινης, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι».

Ερωτηθείς για το τι ξεχωρίζει από το πρωτάθλημα είπε πως, «είναι πολλές ομάδες που είναι κοντά και οι πάντες χάνουν βαθμούς, μόνο ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κάνει ένα μεγάλο σερί και να βρεθεί μόνος πρώτος. Τη διαφορά κάνει η άμυνα που είναι το κλειδί».

Για τα ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής ανέφερε πως, «είναι σημαντικοί αγώνες, λόγω έδρας θεωρώ ότι ο Άρης έχει το προβάδισμα αφού ο ΑΠΟΕΛ δεν καίγεται τόσο για βαθμούς. Η Ανόρθωση στα εκτός έδρας είναι πολύ καλή, ο Απόλλωνας πρέπει να αντιδράσει και λόγω έδρας πιστεύω θα έχει ένα πλεονέκτημα».

Για την Εθνική είπε ότι, «όλοι λέμε ότι υπάρχει καλή φουρνιά, πρέπει αν αφήσουμε πίσω τα όσα έγιναν και να ξεκινήσουμε ξανά. Τώρα πρέπει να βρεθεί ηρεμία και να γίνει δουλειά για να πάμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Δειτε Επισης

Με νίκη 4-3 επί της Καρμιώτισσας ολοκλήρωσε η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα
Primetel: Ανανέωση της Συμφωνίας Διανομής Αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta
Με εξάρα επί του Εθνικού αποχαιρέτησε η Δόξα Κατωκοπιάς την Α΄ Κατηγορία
Η μπάλα της Primetel καταλήγει στα δίχτυα της Cytavision-Διαφοροποιείται το σκηνικό στα τηλεοπτικά
Εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια της Ανατολικής οι οπαδοί της Ομόνοιας
Ορίστηκε η καυτή σφυρίχτρα του μεγάλου τελικού πρωταθλήματος στο ΓΣΠ
Μη προσβάσιμα τα γήπεδα σε ΑμεΑ, πολλά παράπονα για το στάδιο Άλφαμεγα-Σειρά μέτρων από Λοττίδη
«Ο καθένας έγινε οικονομολόγος, τα 24 εκ. προέρχονται από χορηγούς και τη συμβολή των ιδιοκτητών»
Βράβευση για τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, Μιχάλη Χαραλάμπους
Ο Πίττας πολυτιμότερος της Εθνικής μετά από εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια