Ροντρίγκο: Δεν μπορώ να πω τι έγινε με τον Μέσι, δεν με αφήνει η Ρεάλ

Η «λαβωμένη» Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 4-2 της Νάπολι στο «Μπερναμπέου» και εξασφάλισε πανηγυρικά την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο. Ο Ροντρίγκο ήταν αυτός που ισοφάρισε (1-1) αρχικά όταν οι Παρτενοπέι άνοιξαν το σκορ με τον Τζιοβάνι Σιμεόνε.

Μετά τη νίκη στην αναμέτρηση, ο Βραζιλιάνος ερωτήθηκε γιατί δεν αποκάλυψε την δική του εκδοχή του για τα γεγονότα με τον Λιονέλ Μέσι στο Βραζιλία - Αργεντινή στο «Μαρακανά» κι εκείνος αποκρύθηκε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Μέσι». «Γιατί;» τον ρώτησαν. «Επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης δεν με αφήνει», είπε γελώντας και έφυγε από τη μικτή ζώνη.

Είναι γνωστόν ότι ορισμένοι σύλλογοι έχουν συνήθως ρήτρες στην υπογραφή συμβολαίων, όπου προβλέπουν ότι πρέπει να αποφεύγονται κάθε είδους δηλώσεις που θα μπορούσαν να διαταράξουν την ηρεμία της ομάδας. Για το λόγο αυτό, είναι πιθανό ο Ροντρίγκο να ήθελε να αποφύγει την τροφοδότηση της αντιπαράθεσης με τον αρχηγό της Εθνικής Αργεντινής.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Ο Τσιμίκας έκανε τατουάζ για τον Ντιόγκο Ζότα
Η Κρουζ Αζούλ δίνει μπόνους υπογραφής για την επόμενη ομάδα του Γιακουμάκη
Τα τρελά ποσά που θα πληρώσει η Γαλατάσαραϊ για τον Όσιμεν
Ποδοσφαιριστής σε αγγλική ομάδα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 3,5 ετών για χιλιάδες παράνομα στοιχήματα
Στον Ερυθρό Αστέρας ο Αρναούτοβιτς
«Όχι» Λούκμαν στην πρόταση της Νάπολι, πλησιάζει προς την Ιντέρ
Ινφαντίνο για Κάρτερ: Στηρίζουμε κάθε άτομο που έχει υποστεί ρατσιστική κακοποίηση
Άραβας ο Ρετέγκι με ποσό ρεκόρ-Μυθικό deal για τον πρώτο σκόρερ της Serie A
Η Τσέλσι πιέζει για Τσάβι Σίμονς-Αυτές είναι οι απαιτήσεις της Λειψίας
Η Σίτι έκανε κρούση στην Μπαρτσελόνα για τον Κουντέ