Ο Χαλιμπάρτον δεν σταματούσε να μοιράζει ασίστ και οι Πέισερς επικράτησαν άνετα των Νικς

Οι Ιντιάνα Πέισερς επικράτησαν με σχετική άνεση των Νιου Γιορκ Νικς, με τον Ταϊρίς Χαλιμπάρτον να βρίσκεται εκ νέου σε δημιουργική μέρα και με 23 ασίστ ισοφάρισε το σχετικό ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

Ο Χαλιμπάρτον είχε δείξει τα δείγματα γραφής του από την προηγούμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τους Σικάγο Μπουλς όταν είχε δώσει 20 τελικές πάσες, ωστόσο στο παιχνίδι κόντρα στην ομάδα της Νέας Υόρκης το πήγε ένα βήμα παραπέρα με τρεις περισσότερες. Παράλληλα σκόραρε 22 πόντους, όντας ο τρίτος σκόρερ των Πέισερς πίσω από τους Τέρνερ (28) και Νέσμιθ (25).

Για τους Νικς μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Ντι Βιτσέντζο με 38 πόντους και 7/11 τρίποντα, με τους Ραντλ και Μπράνσον να σκοράρουν από 28 πόντους έκαστος.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-27, 64-62, 105-92, 140-126

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Νίκη της Βοντρούσοβα επί της Σαμπαλένκα στο Berlin Open
Στους τελικούς των 50μ ελεύθερο και 50μ πρόσθιο η Κ. Πελενδρίτου στο IDM Berlin
Έτρεξε μαραθώνιο θηλάζοντας το μωρό της και τερμάτισε πρώτη-Η απίστευτη Στέφανι Κέις
Τέλος εποχής για την οικογένεια Μπας στους Λέικερς, πουλάνε τις μετοχές τους
Ισχυρό φαβορί η Αθήνα και το ΟΑΚΑ για να φιλοξενήσουν το Final Four της Euroleague την επόμενη σεζόν
Έτοιμο το Σπύρος Κυπριανού να φιλοξενήσει το EuroBasket-«Μέρα ορόσημο και σταθμός για τον αθλητισμό»
Από το Βερολίνο ξεκινάει η φετινή αγωνιστική χρονιά της Καρολίνας Πελενδρίτου
Eπιβλητική η Φενέρ έκανε το 1-0 κόντρα στην Μπεσίκτας στον δρόμο για το triple-crown
«Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πει ότι θέλει να είναι στους Μπακς»
Σύσκεψη κορυφής με Αταμάν προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος