Ασυγκράτητος ο Παναθηναϊκός σάρωσε τον Βόλο και βρέθηκε ξανά στο +4

Ένας ασυγκράτητος Παναθηναϊκός κέρδισε με 2-0 το Βόλο πραγματοποιώντας το καλύτερο φετινό του παιχνίδι καθώς εκτός των δύο τερμάτων από τους Κουρμπέλη - Σπόραρ είχε δύο δοκάρια με τον Παλάσιος και πολλές χαμένες ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το τριφύλλι ήταν εξαιρετικό τόσο στο πρώτο 45λεπτο όσο και στο δεύτερο όπου από το 50' έπαιζε με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής του Σι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη του Παναθηναϊκού ο οποίος βρέθηκε στο +4 πριν το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ - ΑΕΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή ενώ το τριφύλλι έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση μια εβδομάδα πριν το ματς με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Παναθηναϊκός που ξεκίνησε το ματς με μια αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα κόντρα στον Άρη και με αλλαγή της τελευταίας στιγμής καθώς ο Παλάσιος μπήκε τελευταία στιγμή στο αρχικό σχήμα αντί του Κλέινχεϊσλερ που είχε επιλεγεί για το αρχικό σχήμα αλλά ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις.

Το τριφύλλι ήταν επιθετικότατο από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Απείλησε με τον Μπερνάρ να δημιουργεί και τους Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδη να εκτελούν. Οι "πράσινοι" έκαναν 19 τελικές στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα αλλά γκολ δεν βρήκαν. Είχαν δοκάρι με τον Παλάσιος, μια τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Ιωαννίδη ενώ ο Κλέιμαν είπε δύο φορές όχι στον Μαντσίνι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Χουάνκαρ (87' Πούχατς), Σένκεφελντ, Σάρλια, Βαγιαννίδης (63' Κώτσιρας), Ρούμπεν, Κουρμπέλης (75' Τσέριν), Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι (75' Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (63' Σπόραρ).

ΒΟΛΟΣ: Κλεϊμάν, Άλχο, Γκάκι (87' Μεθκίδα), Πιρές, Σι, Λούνα, Σιέλης, Κούτσιας (72' Τσοκάνης), Εσκοβάλ, Τσιρίνος, Καρτάλης (46' Οζέγκοβιτς).

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Τρέλα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού-Εξαντλήθηκαν άμεσα τα εισιτήρια με Άστον Βίλα
Ο Κουέστα έγινε ο πρώτος ξένος παίκτης σε συμμετοχές στην ιστορία του Άρη
Φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ, στο +4 από τον ΠΑΟ-Έχασαν έδαφος ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός
Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League - Ορίστηκε φινάλε στις 19 Μαΐου, επηρεάζεται ο τελικός κυπέλλου
Με τον κόσμο της στο Καραϊσκάκης η Άστον Βίλα-Tόσα εισιτήρια πήρε για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Στην Άστον Βίλα μέχρι το 2027 ο Έμερι
Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά
Τα τρομερά μωρά του Ολυμπιακού στην κορυφή της Ευρώπης-Νίκησαν τη Μίλαν και έγραψαν ιστορία
Απίστευτο και όμως αληθινό-Η Μπασακσεχίρ έστησε προτομή στον Πέλκα στα social media (pic)
Σειρήνες από Πορτογαλία για Κωνσταντίνο Τζολάκη