«Είναι το σύστημα σάπιο δεν θα αλλάξει ποτέ, είναι κλίκα αυτοί οι δύο»

Για τη διαιτησία του Μενέλαου Αντωνίου αλλά και τα έντονα παράπονα του ΑΠΟΕΛ μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα του μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Χριστοδούλου ανέφερε ότι «όταν φωνάζαμε εμείς για τον συγκεκριμένο που είδε στο όνειρο του ένα πέναλτι για τον Άρη. Τι να πω; Έχει κάνει λάθη και για το ΑΠΟΕΛ και για την Δόξα. Ο Ροβέρτος Κώστα και ο άλλος είναι κίνδυνος θάνατος. Υπάρχει κάτι από πίσω. Κάποια κρυφά χέρια κινούν κάποια πράγματα. Όταν είσαι στο ποδόσφαιρο και είσαι καραβάνα, βγάζει κάποια συμπεράσματα. Είναι κλίκα αυτοί. Δεν έχουμε Κύπριος διαιτητές που μπορούμε να στηριχθούμε. Λυπάμαι τον κύριο Κούμα που έχει γίνει σάκος του μποξ. Ο άνθρωπος κάθεται στο γραφείο του και έρχεται ο καθένας και φταίει ο Κούμας. Δεν φταίει κανένας, είμαστε ανίκανοι και ακόμα κάτι. Αυτή είναι η διαιτησία, έτσι θα πορευθούμε. Θα διώχνουμε κάθε χρόνο 5-6 διαιτητές. Κάτι δεν πάει καλά. Να πάτε στην δεύτερη κατηγορία να δείτε τι σφαγές γίνονται, είναι το σύστημα σάπιο. Δεν θα αλλάξει ποτέ. Δεν θα πω κάποια πράγματα επειδή δεν έχω διάθεση να τρέχω σε ανακριτές. Αυτό ο διαιτητής έγινε όπως τον Διγενή Μόρφου, βγαίνει κατηγορία, πέφτει και μετά πήρε και προαγωγή. Σήμερα ευνοούμε εγώ, αύριο ο άλλος. Άλλο τα λάθη και άλλο το εσκεμμένο λάθος. Ο κύριος Κούμας δεν φέρει καμία ευθύνη».

Για τις δηλώσεις του Κώστα Σακκά μετά το τέλος του αγώνα είπε ότι «δεν ξέρω γιατί το είπε ο προπονητής. Είναι προπονητής χαμηλών τόνων. Διαλέγει έναν τρόπο να μην πολύ ασχολείται με την διαιτησία. Εσείς οι δημοσιογράφοι που ασχολείστε είχε πάρει κάποιος θέση για το πέναλτι που έδωσε στον Άρη με το οποίο χάσαμε;».

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»