Το μήνυμα του Όλτρα λίγες ώρες πριν τον ιστορικό αγώνα της ΑΕΚ στη Σλοβακία

Στη Σλοβακία βρίσκεται η ΑΕΚ, όπου προετοιμάζεται για την ιστορική αναμέτρηση με την Ντντίπρο, για την πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Ο τεχνικός των Λαρνακέων, Χοσέ Λουίς Όλτρα, λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, μίλησε για το σπουδαίο παιχνίδι της ομάδας του. 

«Μας περιμένει δύσκολη δουλειά. Σημαντική πρόκληση για το κλαμπ και για τον κόσμο. Επίσης, θα παίξει ρόλο το αποτέλεσμα και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Καλό σύνολο η Ντνίπρο, με εξαιρετικό προπονητή. Πρέπει να έχουμε ένταση στο ματς, δίχως λάθη από τη μεριά μας. Δεν πρέπει να παίξουμε μόνο άμυνα, θέλουμε μυαλό στις προσπάθειες μας. Η πρόκριση θα κριθεί εδώ, έχουμε προβάδισμα όμως έχουμε άλλα 90΄ λεπτά. Θέλουμε να εμφανιστούμε γενναίοι με πίεση ψηλά. Δεν θα παίξουμε μόνο άμυνα, η ομάδα πρέπει να απολαύσει το ματς. Θα χρειαστεί να υποφέρουμε για να φτάσουμε στη νίκη ή στην πρόκριση».

Η προσέγγιση του αγώνα: «Παίζει και ο αντίπαλος. Αν μας αφήσει να βγάλουμε το πλάνο μας. Δεν θα πάμε να κάνουμε μόνο άμυνα. Δεν πρόκειται να πάρουμε ρίσκα αλλά θα προσπαθήσουμε να επιτεθούμε. Να αποφύγουμε τα λάθη και να είμαστε γενναίοι. Να τελειώσουμε τις φάσεις μας».

Για Νίκολιτς και Γκιούρτσο: «Είμαι χαρούμενος με την εικόνα του Νίκολιτς. Θέλει να μπει στο κλίμα της ομάδας, δίνει τα πάντα, είναι επαγγελματίας και στις προπονήσεις μένω έκπληκτος. Ο Γκιούρτσο είναι σημαντικός και μας λείπει από τον αγώνα. Πρέπει να σκεφτώ άλλες επιλογές και πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι. Πάντως το ρόστερ μου δίνει ικανοποίηση, διότι παρά τις απουσίες, η απόδοση και η δίψα είναι ίδια».

Δειτε Επισης

Διαζύγιο της Καρμιώτισσας με τον Σίμο Ταραπουλούζη
Ομόνοια για Μπεζούς: «Έξι μήνες μετά είναι απολύτως καλά»
Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΛ, μένουν στον Απόλλωνα οι βαθμοί του ντέρμπι-Το σκεπτικό της απόφασης
Ετοιμάζονται για πρόταση σε Χρυσοστόμου στην Ανόρθωση-Περιμένουν παρουσίαση του νέου Δ.Σ.
Έντονος ο Ιωάννου για τις αλλαγές προπονητών στον ΑΠΟΕΛ-«τι να έκανε ένας προπονητής μέσα σε ένα μηνά;»
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Nations League
Αναχώρησε για το Κόσοβο η Εθνική Κύπρου-Παρών και ο Γιώργος Κούμας (pics)
Το μήνυμα που άφησαν οι παίχτες της Ρουμανίας στα αποδυτήρια του «ΑΕΚ Αρένα»
Βαριά ήττα για την Εθνική Κύπρου απέναντι στη Ρουμανία-«Πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα»
Ντεμπούτο με το δεξί θέλει ο Σοφρώνης-Ανακοίνωσε sold out η ΚΟΠ