Πέρεζ: Ξέρω τι μπορώ να κάνω, η ομάδα με στηρίζει

Ο Τσέκο Πέρεζ δεν κάνει την καλύτερη σεζόν του και βρίσκεται στο -99 από τον Φερστάπεν, ωστόσο μετά το grand prix του Σίλβερστοουν τόνισε πως έχει τη στήριξη της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο πιλότος της Red Bull:

«Είμαι στη Formula 1 εδώ και 13 χρόνια. Τα έχω δει όλα. Δεν ανησυχώ για το μέλλον μου και δεν με ενδιαφέρουν τα δημοσιεύματα που ασχολούνται με αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος ώστε να βελτιώσω την απόδοσή μου και να διασφαλίσω πως θα απολαμβάνω τους αγώνες από εδώ και πέρα. Έχω τη στήριξη του Χέλμουτ Μάρκο, του Κρίστιαν Χόρνερ και όλης της ομάδας. Όλοι με στηρίζουν, ξέρουν τι μπορώ να κάνω, γνωρίζω κι εγώ που μπορώ να φτάσω σε απόδοση και έχω την ομάδα πίσω μου.

Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις θέσεις ειδικά στο τέλος του αγώνα γιατί όλοι είναι με τα ίδια ελαστικά και δεν υπάρχει διαφορά στην απόδοσή τους. Είναι επίσης πολύ δύσκολο να κάνει κάποιος την οποιαδήποτε πρόοδο γιατί είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσεις άλλο μονοθέσιο στις γρήγορες στροφές. Όταν θες να ακολουθήσεις άλλο μονοθέσιο, απλά χάνεις κάθετη δύναμη και όλα γίνονται πιο δύσκολα. Στους τελευταίους αγώνες έχω πρόβλημα με τη συμπεριφορά του μονοθεσίου, ειδικά τα Σάββατα. Θα δουλέψω με την ομάδα στον προσομοιωτή. Έχουμε μερικές ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε».

Δειτε Επισης

Ένταλμα σύλληψης για τον Μάρκους Σλότερ, κίνδυνος για τη Ρεάλ
FIBA Europe Cup: Κεραυνός και ΑΕΚ μπαίνουν στη μάχη της Ευρώπης
Το Σάββατο στο Παρίσι μεγάλη εκποίηση αντικειμένων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες
NASCAR: Η μεγαλύτερη καραμπόλα στην ιστορία
Πότε παίζει ο Τσιτσιπάς με τον Μεντβέντεφ
Προκρίθηκε και ας… άργησε ο Τσιτσιπάς
Ο Άλεξ Χέπμπρουν έλαβε το πράσινο φως για να παίξει ξανά κρίκετ παρά την 10ετή απαγόρευση που του επιβλήθηκε
Κέβιν Ντουράντ, Τράβις Κέλσι και Ρομπ Μακέλενεϊ επενδύουν απο κοινού σε εταιρία παραγωγής αθλητικών ρούχων
Η εντυπωσιακή εμφάνισή του Κάραλη στη Σικελία
Τουλάχιστον με μία ώρα καθυστέρηση η έναρξη της αναμέτρησής του Τσιτσιπά με τον Μίλερ