Δεν πάνε στο οδόφραγμα οι Απολλωνίστες-«Νέα πιθανά επεισόδια, μόνο ντροπή για την συγκεκριμένη επέτειο»

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν για την απόφασή τους να μην παρευρεθούν στο οδόφραγμα για τη μαύρη επέτειο της 20ης Ιουλίου, εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα.

«Βρισκόμαστε μια βδομάδα πριν την μαύρη επέτειο της 20ης Ιουλίου. Την μέρα που σηματοδοτεί την πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του νησιού μας.

Επειδή ποτέ δεν μάθαμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, σκοπός της σημερινής ανακοίνωσης είναι για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Με τα όσα αίσχη έλαβαν μέρος στο μνημόσυνο του ΑΡΧΗΓΟΥ, και γενικώς το τεταμένο κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή, μεταξύ εμάς και άλλου οπαδικού συνόλου, θεωρούμε την πιθανότητα μη επεισοδίων σε περίπτωση συμπαρουσίας μας στον ίδιο χώρο αναπόφευκτη. Νέα πιθανά επεισόδια, τέτοια μέρα, δίπλα από το οδόφραγμα που χωρίζει την πατρίδα μας στα δύο, μόνο ντροπή για την συγκεκριμένη επέτειο και συνάμα περισσότερη στοχοποίηση προς το οπαδικό σύνολο μπορούν να φέρουν.

Γι' αυτό ως Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 και πάνω από όλα σαν ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες που θέλουν να ξαναδούν την πατρίδα τους ΕΛΕΥΘΕΡΗ, αποφασίσαμε πως φέτος δεν θα παρευρεθούμε στο οδόφραγμα στην Λευκωσία, αφού δεν έχουμε σκοπό να αμαυρώσουμε τον σκοπό των εκδηλώσεων αυτής της μέρας.

Αντ' αυτού με πρωτοβουλία του Παν.Συ.Φι. αποφασίστηκε όπως πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην ΛΕΜΕΣΟ, για την οποία περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες!

ΥΓ. Για όσους καλοθελητές σπεύσουν να πουν πως πρόκειται για άλλους λόγους, απλά να αναφέρουμε πως ξέρετε που και πως να μας βρείτε και ο νοών νοείτω..».

Δειτε Επισης

Τελείωσε τον Ντομίνγκεζ ο ΑΠΟΕΛ-Φευγουν και οι βοηθοί του
Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Ρουμανία
Πλησιάζει η ώρα του προπονητή στον ΑΠΟΕΛ-Βράζουν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για τις φάσεις και τις αποφάσεις του VAR
Φιλική ήττα της Εθνική Νέων Κ-19 από το Ισραήλ
Απόλλων-ΑΕΛ: Επιφυλάχθηκε η απόφαση του εφετείου για την έφεση της ΑΕΛ
Συνάντηση οργανωμένων οπαδών της Ανόρθωσης με τον Πραστίτη
«Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να απολύσει τον Ντομίνγκες, ο Ολιβέϊρά ο κύριος στόχος για αντικαταστάτης του»
Δύσκολη απώλεια για τον ΑΠΟΕΛ ο Σαρφό
Πρώτη προπόνηση για Εθνική Ανδρών υπό Σωφρόνη Αυγουστή