Eτοιμάζεται να κάνει... Μίδα τον Γκονσάλο Ράμος η Νιούκαστλ

Άνοιξε η όρεξη της Νιούκαστλ και ετοιμάζεται για ακόμη ένα «μπαμ»!

Η αγγλική «Sun» αναφέρει ότι η ομάδα του Έντι Χάου, μετά την απόκτηση του Σάντρο Τονάλι, θέλει να ταράξει ακόμα περισσότερο τα... νερά των ευρωπαϊκών γηπέδων. Συγκεκριμένα οι «καρακάξες» προτίθενται να καταθέσουν πρόταση ύψους 80 εκατ. ευρώ στην Μπενφίκα ώστε να κάνουν δικό τους τον Γκονσάλο Ράμος.

Ο Πορτογάλος φορ, εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά και στη Liga Nos σκοράροντας συνολικά 32 τέρματα σε 51 ματς.

Ωστόσο όπως αποκαλύπτει η A Bola, η περίπτωση είναι αρκετά δύσκολη καθώς αφενός ο ίδιος ο Ράμος θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα το οποίο λήγει το 2026 και αφετέρου γιατί στο κόλπο της απόκτησης του έχουν μπει τόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ιδιοκτήτης ομάδας ο Μούσα Ντεμπελέ
Απίστευτο σκηνικό στη Βραζιλία-Μασκότ αποβλήθηκε από αγώνα
«Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρονται για τον Τσάβι Σίμονς»
Τρόλαραν τη Λιόν οι οπαδοί της Σεντ Ετιέν
Θρίλερ ο τίτλος στη Serie A ανάμεσα σε Ίντερ, Νάπολι–Πιθανό το μπαράζ!
Πένθος και στη Serie A για τον Πάπα Φραγκίσκο–Αναβλήθηκε η αγωνιστική
Ηγέτες από κούνια και μέχρι τη… σύνταξη-Η 11αδα που εχει νικήσει τον χρόνο
Γαλλική Ομοσπονδία για το Σεντ Ετιέν-Λιόν: «Οι διαιτητές αξίζουν σεβασμό»
Νέο δημοσίευμα: «Ο Αντσελότι είναι έτοιμος για τη Βραζιλία»
Οι «μπεργκαμάσκι» έκαναν νέα ζημιά στην Μίλαν