Στην Κύπρο ο Παπασταύρου, θα παραστεί στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου

Στην Κύπρο από την Τετάρτη βρίσκεται ο Πρόεδρος της Ομόνοιας, με σκοπό να παραστεί στη Γενική Συνέλευση του Σωματείου των πρασίνων.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λευκωσίας, Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε πως, «οι δυο πλευρές έχουν τοποθετηθεί με πολύ θετικό τρόπο για τη συμφωνία που έχει προκύψει. Τα μέλη του Δ.Σ. του σωματείου έχουν εγκρίνει ομόφωνα τη συμφωνία. Η νέα συμφωνία δίνει τη δυνατότητα να μπορείς να προγραμματίσεις για πάρα πολλά χρόνια μπροστά, για να μπορέσεις να φτιάξει όχι μόνο μια ομάδα που να διεκδικεί τίτλους, αλλά και να βελτιώσει τις υποδομές. Στις 12 του μήνα είναι η Γενική Συνέλευση του σωματείου και θα μάθουμε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Προχωράμε μπροστά, η Ομόνοια έχει πάρα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνει».

Για το πλάνο ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου είπε πως, «ο πρόεδρος έχει τοποθετηθεί για αυτά τα πράγματα. Αυτά που έχει πει τα εννοεί και θέλει να τα κάνει. Είναι στην Κύπρο από χθες ο κ. Παπασταύρου. Έχει σκοπό να παραστεί στη Γενική Συνέλευση».

Για τις τέσσερις μεταγραφές που έγιναν ο εκπρόσωπος Τύπου των πρασίνων ανέφερε πως, «ο Σιπριάνο είναι από χθες στην Πολωνία και σήμερα αναμένεται ο Κουλιμπάλι. Γίνονται ιατρικές εξετάσεις στην Πολωνία και ενεργοποιούνται οι μεταγραφές. Έχουμε εγκαινιάσει μια ενότητα μέσα από την οποία ο κ. Γιάνσον επεξηγεί το σκεπτικό για την κάθε μεταγραφή. Ήδη το έχει κάνει για τον Εράκοβιτς και τον Σεμέδο, το ίδιο θα γίνει με τον Σιπριάνο και τον Κουλιμπαλί. Είναι καλύτερα να περιμένουμε την τοποθέτηση του κ. Γιάνσον για τα αγωνιστικά ζητήματα».

Για τον ενθουσιασμό που υπάρχει τις τάξεις του κόσμου είπε ότι, «η ουσία είναι η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα σεζόν και να κάνει μια πολύ καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα και ασφαλώς να διακριθεί στην Ευρώπη. Είναι καλοδεχούμενος ο ενθουσιασμός, όμως στο ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι τα συναισθήματα αλλάζουν».

Σε ερώτηση εάν βρίσκεται μόνο ο Μπάρκερ εκτός πλάνων είπε πως, «αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ναι. Είναι στην Κύπρο ο ποδοσφαιριστής».

Για την προετοιμασία ανέφερε πως, «είναι γνωστό σε μας το προπονητικό κέντρο, είναι η τρίτη φορά που πάμε εκεί. Γενικά είναι ένας πολύ καλός χώρος για προετοιμασία. Είναι όλα μια χαρά. Αύριο το απόγευμα είναι το πρώτο μας φιλικό».

Για το αν θα είναι τηλεοπτικά τα φιλικά ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε πως, «θα τα μεταδώσουμε από το OFC TV exclusive και τα τρία, με δική μας παραγωγή. Η συνδρομή είναι τρία ευρώ το μήνα».

Για τον αγώνα του Σούπερ Καπ πρόσθεσε ότι, «θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αγώνας. Θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην Κύπρο και θεωρούμε ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των φιλάθλων. Πρόκειται για έναν τίτλο που σίγουρα προσθέτει στην ιστορία των δύο ομάδων. Πιστεύουμε ότι θα είναι ένας ωραίος αγώνας με ένταση και καλό ρυθμό».

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος