«Επέλεξα να πάω στην Κύπρο, δυστυχώς μου είπαν χιλιάδες ψέματα»

Στο «Metropolis 95,5» μίλησε ο Άγγελος Διγκόζης για το πρωτάθλημα της Super League 2 και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός άφησε αιχμές κατά ανθρώπων της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, καθώς όπως είπε, αθέτησαν τη συμφωνία που είχαν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι υπεύθυνοι έβγαλαν κάποιες αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα της Superleague 2. Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι το οργανωτικό κομμάτι. Επιτέλους πρέπει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην ώρα του. Αν γίνει αυτό θα φανεί στην πράξη. Μιλάμε για μία επαγγελματική κατηγορία που χρειάζεται να έχει βάσεις. Είναι πολύ δύσκολο και για τους προπονητές που έχουν οικογένειες και για τα παιδιά να προγραμματίσουν. Μία ομάδα πρέπει να έχει 20 ενεργά συμβόλαια. Είναι σημαντικό να παίρνουν μέρος, οι ομάδες που δεν έχουν οικονομικά προβλήματα. Θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Από την αγωνιστική πλευρά, είναι πολύ σημαντικό να δούμε περισσότερους Έλληνες παίκτες να συμμετέχουν ενεργά. Υπάρχουν ομάδες στην τρίτη εθνική που έχουν παίκτες σε μικρές ηλικίες.

Από την Ρόδο έχω αποχωρήσει. Στο Παραλίμνι κάναμε μία αρχική συμφωνία, αλλά ότι είπαμε από το τηλέφωνο πλέον δεν τηρείται. Πήγα στην Κύπρο, το είδα από κοντά, δεν προχώρησε η αρχική συμφωνία. Όταν κάνεις μία συμφωνία και πρέπει να τηρηθούν τα συμφωνημένα και δυστυχώς διαπιστώνεις ότι ισχύει κάτι διαφορετικό, υπάρχει θέμα. Το Παραλίμνι είναι μία μεγάλη ομάδα. Όμως, κάποιοι αμαυρώνουν την ιστορία των ομάδων. Εμείς οι άνθρωποι κάνουμε κάποια πράγματα που χαλάνε το ποδόσφαιρο. Η δουλειά που κάναμε στην Ιεράπετρα ήταν εκπληκτική σε όλους τους τομείς.

Επίσης μιλούσα με δύο ομάδες της Λίγκας 2, αλλά επέλεξα να πάω στην Κύπρο. Δυστυχώς μου είπαν χιλιάδες ψέματα. Αυτή την στιγμή δεν μιλάω με κάποια ομάδα, περιμένω τις προτάσεις. Στην Ελλάδα δούλεψα με τον ΟΦΗ Ιεράπετρας και ο πρόεδρος παρότι ήμασταν τρίτοι, μου είπε κάποια στιγμή πως δεν είχαμε την ίδια φιλοσοφία μετά από οκτώ μήνες. Δεν φταίει το ποδόσφαιρο. Φταίμε εμείς οι άνθρωποι με τις πράξεις μας. Τώρα όσον αφορά για την Λίγκα 2, διαβάζω ότι γίνονται πολύ ωραίες σκέψεις. Μακάρι να κάνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα. Μακάρι να γίνουν βήματα για να βοηθηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην Κύπρο μου έκανε εντύπωση ότι μόλις τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, έβγαλαν ημερομηνίες για το νέο. Υπάρχουν πόροι συγκεκριμένοι. Τα έχουν βάλει σε μία σειρά.

Όταν έπαιζα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, μου έλεγε τότε ένας φίλος μου: «Να ξέρετε ότι εμείς οι Κύπριοι θα σας περάσουμε σε όλα τα επίπεδα στο ποδόσφαιρο. Όλες οι ομάδες έχουν αθλητικά κέντρα και συν τοις άλλοις υπάρχουν κανόνες που εφαρμόζονται. Στην Ελλάδα χρειάζεται και η βοήθεια της πολιτείας. Δείτε το παράδειγμα της Βέροιας. Πέρυσι βγήκε πρώτη και όμως δεν ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία. Να δώσουμε επίσης πολλές ευχές για προκρίσεις, σε όλες τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Και θετική σκέψη πάνω από όλα».

Δειτε Επισης

Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Η προσοχή στραμμένη σε ΓΣΠ και Αρένα
ΒΙΝΤΕΟ: Μπούκαραν στη συνέντευξη Τύπου και... τρέλαναν τον Ηλία Χαραλάμπους οι παίκτες του
ΒΙΝΤΕΟ: Με φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και συνθήματα «έκαψαν» τη Λευκωσία οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ
Το σήκωσε η Ομόνοια Αραδίππου και ανεβαίνει επίσημα με Ομόνοια 29Μ και ΕΝΠ
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς